- 03.11.2023 03 Kas 23:21 Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'ndan banka hesaplarına ilişkin açıklama
Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı yetkilileri, "Hakkımızda ortaya atılan mesnetsiz iddialara yönelik yasal haklarımızı kullanacak ve ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi.
- 03.11.2023 03 Kas 14:12 Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfından banka hesaplarındaki paraya ilişkin açıklama Açıklaması
Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfından yapılan açıklamada, "Belli çevreler tarafından asılsız ve art niyetli yapılan açıklamalarda iddia edildiği gibi hesaplarda 111 milyon lira değil, toplamda 196 milyon 429 bin 545 lira 8 kuruş bulunmaktadır.
- 06.09.2023 06 Eyl 13:37 Mücevher İhracatçıları Birliği Üyelerine Altın Temini Sağlanacak
Mücevher İhracatçıları Birliği üyeleri, her ayın ilk 5 günü bir önceki ayın ihracat verilerini içeren gümrük beyannameleri ile başvurarak Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası tarafından ihtiyaç duydukları altını temin edebilecek.
- 23.06.2023 23 Haz 12:51 Vakıf Katılım'da Genel Müdür değişikliği
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak atanması nedeniyle Vakıf Katılım Genel Müdürlük görevinden ayrılan Osman Çelik'in yerine İkram Göktaş getirildi. Göktaş, Vakıf Katılım Olağan Genel Kurul Toplantısı'na kadar Vekil Genel Müdür olarak görev yapacak. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Göktaş, daha önce Garanti Bankası, Anadolu Finans Kurumu ve Türkiye Finans Katılım Bankası'nda yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.
- 16.06.2023 16 Haz 13:27 AFAD ve TDV, Deprem Bölgesindeki Vatandaşlara Kurban Kampanyası Başlattı
AFAD, Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırmak üzere kurban kampanyası başlattığını duyurdu. TDV ile yapılan işbirliği kapsamında, bağış yapmak isteyen hayırseverler adına kurbanlar kesilerek deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılacak. Kurban bedeli 5 bin 950 lira olarak belirlendi ve bağışlar 26 Haziran'a kadar AFAD Kurban Bağış Hesaplarına yapılabilir.
- 03.05.2023 03 May 17:14 Yeşilay'ın "Liseler Arası Münazara Turnuvası" bölge finalleri başladı
Yeşilay'ın Milli Eğitim Bakanlığı, Münazara ve Hitabet Derneği, Vakıf Katılım Bankası işbirliğinde Türkiye genelinde düzenlediği "Liseler Arası Münazara Turnuvası"nın Diyarbakır'da başlayan bölge finalleri, 6 Temmuz'da İstanbul'da sona erecek.
- 15.03.2023 15 Mar 15:57 Teknoloji liderleri 20 Mart'ta bir araya gelecek
DataExpert'in katkıları ve BMI Business School'un organizasyonuyla Türkiye'nin teknoloji alanındaki önemli karar alıcılarını ve düşünce önderlerini bir araya getirecek Teknoloji Liderleri Zirvesi, 20 Mart'ta düzenlenecek.
- 15.02.2023 15 Şub 14:27 Katılım bankaları deprem bölgesinde zarar gören şubeleri için harekete geçti
Kahramanmaraş merkezli depremlerden önce 10 ilde toplam 151 fiziki şubeyle hizmet veren katılım bankacılığı sektörü, hasar gören şube ve ATM'ler yerine mobil şubeleri yönlendirerek ilk günden itibaren aksaklıkların giderilmesi ve nakit akışının kesintisiz sağlanması için çabalarını sürdürüyor.
- 07.02.2023 07 Şub 17:24 Deprem için yardımda bulunabileceğiniz resmi kurum ve kuruluşlar
6 Şubat sabaha Kahramanmaraş depremi Türkiye'yi derinden sarstı. Yardımda bulunabileceğiniz kurum ve kuruluşları bir araya getirdik.
- 15.01.2023 15 Oca 21:13 Yüksel Mansur Kılınç: Yasalarımıza Göre Sadat Gibi Bir Özel Savaş Şirketi Kurulamaz. Suç İşleyen Paramiliter Bir Yapının Reklamı Yapılamaz. Ticaret...
CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TV100 kanalında Uğur Dündar’ın programına konuk olduğu esnada SADAT reklamlarının yayınlanmasına ilişkin, “Yasalarımıza göre SADAT gibi bir özel savaş şirketi kurulamaz. SADAT’ın yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetleri suçtur. Suç işleyen paramiliter bir yapının reklamı yapılamaz. Ticaret Bakanlığı’nı ve RTÜK'ü görevlerini yapmaya davet ediyoruz" dedi.
- 15.12.2022 15 Ara 13:13 Yeşilay'ın "Liseler Arası Münazara Turnuvası"na başvurular 28 Aralık'ta sona erecek
Yeşilay'ın, Milli Eğitim Bakanlığı, Vakıf Katılım Bankası ve Münazara Hitabet Derneği iş birliğinde 81 ildeki lise öğrencilerine yönelik düzenlediği "Liseler Arası Münazara Turnuvası"na başvurular, 28 Aralık Çarşamba sona erecek.
- 08.12.2022 08 Ara 16:21 İstanbul Ekonomi Zirvesi "Küresel Değer Zincirleri'' ana temasıyla gerçekleştirildi
İstanbul Ekonomi Zirvesi 8 Aralık 2022 tarihinde ''Küresel Değer Zincirleri'' ana temasıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti.
- 08.12.2022 08 Ara 16:15 İstanbul Ekonomi Zirvesi "Küresel Değer Zincirleri'' ana temasıyla gerçekleştirildi
İstanbul Ekonomi Zirvesi 8 Aralık 2022 tarihinde ''Küresel Değer Zincirleri'' ana temasıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti.
- 08.12.2022 08 Ara 15:50 İstanbul Ekonomi Zirvesi gerçekleştirildi
İstanbul Ekonomi Zirvesi 8 Aralık 2022 tarihinde ''Küresel Değer Zincirleri'' ana temasıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti.
- 08.12.2022 08 Ara 13:53 6'NCI İSTANBUL EKONOMİ ZİRVESİ BAŞLADI
? İstanbul Ekonomi Zirvesi Küresel Değer Zincirleri? ana temasıyla Çırağan Sarayı'nda başladı.
- 03.11.2022 03 Kas 11:11 İstanbul'da doğal gaz faturaları taksitle ödenebilecek
İstanbul'da doğal gaz faturaları 31 Mayıs 2023'e kadar kredi kartına vade farksız taksitle ödenebilecek.
- 01.11.2022 01 Kas 16:11 İstanbul'da Doğal Gaz Faturaları Vade Farkı Olmadan Taksitle Ödenebilecek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kurumu İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ), yurttaşların faturalarda kredi kartına vade farksız taksit olanağından faydalanabilmesi için 15 banka ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Bankalara göre 2 ila 5 taksit arasında değişecek taksit imkânı sunulurken, Vakıf Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla da abonelere, tüketici finansman desteği ile faizsiz 12 ay vadeli fatura ödeme kolaylığı sağlanacak.
- 27.10.2022 27 Eki 18:35 Bilişim Vadisi'nde "İş Dünyası Buluşmaları" düzenlendi
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Katılım Finans Dairesi Başkanı Tarık Akın, Türkiye'nin finansal bağımsızlığını kazanmasının, diğer bütün alanları doğrudan etkileyen, etkileyecek olan çok önemli oyun kurucu hamle olduğunu söyledi.
- 11.10.2022 11 Eki 16:12 Özel bankaların emekli promosyonu yarışına kamu bankaları da dahil oldu! Tutar 5 bin liraya çıktı
Özel bankaların emekli promosyonları için birbirleri ile rekabete girerek müşteri çekme yarışına kamu bankaları da dahil oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu emeklilerine 3 yıl için ödenen promosyon tutarı 5 bin liraya kadar çıkarıldı.
- 23.09.2022 23 Eyl 10:36 Bakan Varank: "Bölgelerimizin potansiyeline en uygun projeleri bulup, şehirlerimizin ekonomilerine katkı sağlıyoruz"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın valilik bahçesine gelişi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın çiçekler ile karşılanması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın karşılamaya gelenler ile selamlaşması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Valilik Şeref...
- 14.09.2022 14 Eyl 17:35 "8. Alemlere Rahmet Uluslararası Kısa Film Festivali"ne başvurular 23 Eylül'e kadar devam edecek
Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı olduğu, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle gerçekleştirilen "8. Alemlere Rahmet Uluslararası Kısa Film Festivali"ne başvurular, 23 Eylül'de sona erecek.
- 02.08.2022 02 Ağu 10:50 İAR ile TCMB'den yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik iş birliği
İstanbul Altın Rafinerisi (İAR), yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik çalışmaları doğrultusunda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile iş birliğine giderek vatandaşa yıllık altın bazında en az yüzde 3 ek getiri sunan Fiziki Altın Tasarruf Sistemi'ni (FATSİS)...
- 10.05.2022 10 May 17:08 Vakıflar Bölge Müdürlüğünün çalışmalarını anlattılar
Vakıflar Haftası sebebiyle Vakıflar İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Murat Kaynak ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.
- 25.03.2022 25 Mar 18:09 Vakıf Katılım Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi
Vakıf Katılım'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleştirildi.
- 22.02.2022 22 Şub 09:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Ucuz krediye başvurular başladı!
31 Ocak tarihinde yapılan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, işletme harcamalarında 3 yeni destek paketinin devreye sokulduğunu duyurmuştu. Destek paketi için başvurular başladı.
- 29.01.2022 29 Oca 13:42 Yeni TÜİK Başkanı Çetinkaya, 2005 yılından beri BDDK'da çalışıyor! Bayrampaşa Belediye Başkanı'nın damadı!
Resmi Gazete'de atama kararlarına göre Türkiye İstatistik Kurumu Başkanı olarak atanan Erhan Çetinkaya'nın, kim olduğu merak ediliyor. 2005 yılından beri BDDK bünyesinde çalışan Çetinkaya, Duke Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansı yaptı. İşte Çetinkaya hakkındaki tüm detaylar...
- 29.01.2022 29 Oca 08:03 Son Dakika: TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer görevden alındı, yerine Erhan Çetinkaya atandı
Son dakika: Enflasyon verilerini düşük açıkladığı iddiasıyla tepkilerin odağına yerleşen TÜİK'te görev değişimi yapıldı. TÜİK Başkanlığı görevini yürüten Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Erdal Dinçer'in yerine BDDK Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya atandı.
- 31.12.2021 31 Ara 16:45 Son dakika haberi: Altının kilogramı 776 bin liraya yükseldi
Bir son dakika haberine göre Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 776 bin liraya çıktı.
- 30.12.2021 30 Ara 16:58 Altının kilogramı 761 bin 700 liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 761 bin 700 liraya çıktı.
- 29.12.2021 29 Ara 16:36 Altının kilogramı 737 bin liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 737 bin liraya çıktı.
- 28.12.2021 28 Ara 16:45 Altının kilogramı 697 bin 500 liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 697 bin 500 liraya çıktı.
- 27.12.2021 27 Ara 16:31 Altının kilogramı 664 bin liraya geriledi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 664 bin liraya düştü.
- 24.12.2021 24 Ara 16:44 Altının kilogramı 683 bin 150 liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 683 bin 150 liraya çıktı.
- 23.12.2021 23 Ara 16:36 Altının kilogramı 666 bin liraya geriledi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 666 bin liraya düştü.
- 22.12.2021 22 Ara 16:41 Altının kilogramı 721 bin liraya geriledi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 721 bin liraya düştü.
- 21.12.2021 21 Ara 16:36 Altının kilogramı 751 bin 515 liraya geriledi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 751 bin 515 liraya düştü.
- 20.12.2021 20 Ara 16:48 Altının kilogramı 1 milyon 26 bin 700 liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon 26 bin 700 liraya çıktı.
- 17.12.2021 17 Ara 16:54 Son dakika: Altının kilogramı 980 bin liraya yükseldi
Son dakika ekonomi haberi... Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 980 bin liraya çıktı.
- 16.12.2021 16 Ara 16:53 Son dakika haber! Altının kilogramı 890 bin liraya yükseldi
Son dakika haber... Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 890 bin liraya çıktı.
- 15.12.2021 15 Ara 16:32 Son dakika haberleri: Altının kilogramı 840 bin liraya yükseldi
Son dakika haberi... Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 840 bin liraya çıktı.
- 14.12.2021 14 Ara 16:39 Son dakika ekonomi: Altının kilogramı 822 bin 500 liraya yükseldi
Edinilen son dakika gelişmesine göre Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 822 bin 500 liraya çıktı.
- 13.12.2021 13 Ara 16:33 Altının kilogramı 814 bin liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 814 bin liraya çıktı.
- 10.12.2021 10 Ara 16:29 Altının kilogramı 792 bin 530 liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 792 bin 530 liraya çıktı.
- 09.12.2021 09 Ara 18:24 Altının kilogramı 787 bin liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 787 bin liraya çıktı.
- 08.12.2021 08 Ara 16:35 Son dakika haber... Altının kilogramı 786 bin 100 liraya yükseldi
Son dakika ekonomi haberi... Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 786 bin 100 liraya çıktı.
- 07.12.2021 07 Ara 16:37 Altının kilogramı 786 bin liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 786 bin liraya çıktı.
- 06.12.2021 06 Ara 16:28 Son dakika haberi! Altının kilogramı 782 bin liraya yükseldi
Son dakika haberine göre Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 782 bin liraya çıktı.
- 03.12.2021 03 Ara 16:41 Altının kilogramı 777 bin liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 777 bin liraya yükseldi.
- 02.12.2021 02 Ara 16:43 Altının kilogramı 762 bin liraya yükseldi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 762 bin liraya yükseldi.
- 01.12.2021 01 Ara 16:34 Son dakika ekonomi: Altının kilogramı 759 bin 800 liraya yükseldi
Edinilen son dakika haberine göre Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 759 bin 800 liraya yükseldi.