Medya İşçileri Sendikası (Medya-İş) Genel Başkanı Gürsel Eser, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına ilişkin, "Kimsenin burnu kanamadan, olaysız bir gün geçiririz inşallah. 1 Mayıs'ta yine arkadaşlarımız, meslektaşlarımız, foto muhabirleri, muhabirler alanlarda. İnşallah onlarda 1 Mayıs'ı burunları kanamadan, yaralanmadan atlatırlar" dedi.
Eser, geçen yıl 1 Mayıs'ta Karabük'te olduklarını, bu yıl da HAK-İŞ olarak Emek ve Dayanışma Günü'nü Kayseri'de kutlamak için Ankara'dan geldiklerini söyledi.
1 Mayıs'ı Taksim'de kutlama kararını da anlayamadıklarını belirten Eser, "Kimsenin burnu kanamadan, olaysız bir gün geçiririz inşallah. 1 Mayıs'ta yine arkadaşlarımız, meslektaşlarımız, foto muhabirleri, muhabirler alanlarda. İnşallah onlar da 1 Mayıs'ı burunları kanamadan, yaralanmadan atlatırlar" diye konuştu.
Eser, Kırşehir yakınlarındaki otobüs kazasında yaralanan işçiler için de geçmiş olsun dileğinde bulundu. - Kayseri
Son Dakika › Yerel › 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.