Kütahya Valisi'nden 30 Ağustos Resepsiyonu - Son Dakika
Yerel

Kütahya Valisi'nden 30 Ağustos Resepsiyonu

Kütahya Valisi\'nden 30 Ağustos Resepsiyonu

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ile eşi Hilal Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında resepsiyon verdi.

31.08.2014 15:44  Güncelleme: 12:07

Yılmaz, Vali Konağı'nda düzenlenen resepsiyonda gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin Kütahya'da atıldığını söyledi.

30 Ağustos'un bütün yurtta coşkuyla kutlandığını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Anadolu'nun tekrar Türk yurdu olmasını sağlayan, muharebe açısından da ender olan savaşlardan bir tanesidir. Bugün eğer Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bizler yaşayabiliyorsak ve inşallah ilelebet burada yaşayacaksak, bunu sağlamlaştırmanın temeli bu topraklarda atıldı. Bizlerde Kütahyalı olarak en fazla paya sahip illerden birisiyiz. Onun için Kütahyalı hemşehrilerimin, Anadolu'nun dört bir yanından gelen ecdadın bu savaşta, bu muharebede en büyük paya sahip olduklarını belirtmek istiyorum. Bizler birlik ve beraberlik içinde oldukça, gerek içeriden, gerekse dışarıdan, gerek başkalarının maşası olmamak şartıyla bir arada olduğumuz sürece her türlü saldırılara karşı, dayanışma içerisinde, sevgi ve saygı ve hoşgörülü olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti payidar olacaktır."

Vali Yılmaz ve eşinin konukları karşıladığı resepsiyona, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yunus Erdoğan, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel ve davetliler katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya Valisi'nden 30 Ağustos Resepsiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement