344 Öğrenciye Bilecik Gezisi - Son Dakika
Yerel

344 Öğrenciye Bilecik Gezisi

344 Öğrenciye Bilecik Gezisi

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı” (ÇOGEP) kapsamında 344 öğrenciye Bilecik gezisi düzenledi.

03.06.2015 18:10

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında 344 öğrenciye Bilecik gezisi düzenledi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğünce hayata geçirilen ÇOGEP kapsamında hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" isimli projenin faaliyetleri arasında yer alan "İl İçi Gezi" etkinliği kapsamında Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 16 öğretmen ve 344 öğrenciye Bilecik gezisi düzenlendi. Öğrencilerin ilk durağı olan Söğüt'te Ertuğrul Gazi Türbesini, Çifte Minareli Hamidiye Camisini, Dar-ul Eytam Binasını, Çelebi Sultan Mehmet Camisini, Kaymakam Sait Bey Çeşmesini, Kuyulu Mescitti gezdi. Ardından Bozüyük'e geçen öğrenciler Metristepe Şehitliğini ve İnönü Şehitliği ve Türbin Mesire alanında piknik yaptılar. Piknikte öğrencilere ekmek arası köfte, ayran, puding, kağıt helva, su ikram edilmiş, ayrıca tüm katılımcılara polis logolu anahtarlık ve bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Çocuklara ayrıca Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Topluk Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce çalışan 7 personel eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 344 Öğrenciye Bilecik Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement