7 Ayda 7 Milyon Kişiyi Ağırladı - Son Dakika
Yerel

7 Ayda 7 Milyon Kişiyi Ağırladı

7 Ayda 7 Milyon Kişiyi Ağırladı

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olarak 29 Mart 2013 tarihinde kapılarını açan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7 ayda 7 milyon ziyaretçi ağırladı.
İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Malatya, Adana,...

27.11.2013 10:57

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olarak 29 Mart 2013 tarihinde kapılarını açan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7 ayda 7 milyon ziyaretçi ağırladı.

İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Malatya, Adana, Samsun, Kahramanmaraş ve son olarak da Şanlıurfa'da toplam 11 AVM yatırımı bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş,Optimum ve İstanbul Kozzy'nin ardından üçüncü alışveriş merkezi markası olan Piazza'nın ilk halkasını oluşturan Samsun Piazza, halka kapılarını açtığı ilk günden itibaren; Karadeniz'e açılan göz alıcı terasıyla, gün ışığını tüm katlara yansıtan mimarisi, nezih ve ferah ortamı, marka çeşitliliği, sürdürülebilirlik ilkesi, müşteri memnuniyeti, pazarlama faaliyetlerindeki etkinliği ile sadece kentin değil tüm Orta Karadeniz'in çekim merkezi oldu.

Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü Süha Günel, 300 milyon TL tutarında yatırımla gerçekleştirilen Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 7 ayda 7 milyon ziyaretçi ağırlamasını bölge halkının bu yatırımı sahiplenmesine bağladı.

Günel, sadece Samsun'un değil, tüm Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatına yön veren Piazza'nın, 164 bin m2'lik inşaat ve 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla Karadeniz Bölgesi'nin en büyük AVM yatırımı olduğunu vurguladı.

Toplam mağaza sayısı 161 olan Samsun Piazza ile birçok uluslararası markanın bölgeye ilk kez geldiğini ifade eden Günel, bunlar arasında Zara, H&M, Bershka, Lacoste, Yargıcı, Stradivarius, Pull&Bear, Decathlon, Media Markt, Paşabahçe, Bigchef's, CookShop, Marka Park, Superstep, Shoes & More, Pupa, Kahve Dünyası, Starbuck's'ın da yer aldığını ifade etti.

Günel, mimari yapısı gereği gün ışığını AVM'nin tüm katların yansıtan sağlıklı, ferah ve nezih ortamı, dünya mutfaklarından tatların sunulduğu yeme-içme katı, en kaliteli ürünlerin en uygun fiyatla satın alınabildiği ulusal ve uluslararası markalara ait mağazaların bulunduğu Piazza'da herkesin aradığı her şeyi bulabildiğini bildirdi. Günel, 10 salonda bin 660 koltuklu sineması, 270 metrekarelik buz pisti, 10 kulvarlı Playbowling Salonu, oyun alanları ve deniz manzaralı terası ile çekim merkezi olan Piazza'nın, dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Karadeniz halkının ayağına getirdiğini belirtti.

ALIŞVERİŞTEN DAHA FAZLASI VAR

Günel, 164 bin metrekare alana kurulu Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin bin 500 araç kapasiteli otoparkının da bulunduğuna dikkati çekerek, haftalık ziyaretçi sayısında yaklaşık 200 bini bulan Piazza'nın bölge halkına bir alışverişten daha fazlasını sunduğunu kaydetti. Ayrıca, Samsun Piazza, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (International Council of Shopping Centers-ICSC) tarafından düzenlenen ve sektörün en prestijli 'Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi' ödülüne bir adım daha yaklaşarak 'Büyük Alışveriş Merkezleri' kategorisinde finale kaldığını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7 Ayda 7 Milyon Kişiyi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement