7 İlde Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika
Yerel

7 İlde Suç Örgütüne Yönelik Operasyon

Kurdukları şirketler aracılığıyla dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla Zonguldak merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 3'ü kadın 27 kişi gözaltına alındı.

15.03.2013 18:45

Kurdukları şirketler aracılığıyla dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla Zonguldak merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 3'ü kadın 27 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Ereğli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından suç örgütü üyelerinin kurdukları şirketler aracılığıyla vatandaşları ve devleti dolandırdığını belirledi.

Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep, İstanbul, Sakarya, Aydın ve Kırıkkale'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3'ü kadın 27 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda külçe altın, ziynet eşyaları ve para gele geçirildi.

Sağlık kontrolünün ardından Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin "nitelikli dolandırıcılık" ve "vergi kanununa muhalefet" suçlarından 18 Mart Pazartesi günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Kemal Kaymak - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 7 İlde Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement