Adana Optimum'da "Aile Boyu" Mutluluk - Son Dakika
Yerel

Adana Optimum'da "Aile Boyu" Mutluluk

Adana Optimum\'da "Aile Boyu" Mutluluk

Hesaplı alışveriş imkanının yanı sıra düzenlediği etkinliklerle bölgenin buluşma noktası olan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezinde aile boyu mutluluk var.

16.10.2014 09:58  Güncelleme: 10:08

Hesaplı alışveriş imkanının yanı sıra düzenlediği etkinlikler, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerle de bölgenin buluşma noktası olan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde aile boyu mutluluk var.

"Her gün indirim" sloganıyla, seçkin markalı ürünleri en uygun fiyata almak isteyenlerin sürekli ziyaret ettikleri Optimum, kadın, erkek herkese hem keyifli alışveriş yapma hem de Sabancı Merkez Cami, Seyhan Nehri, Merkez Park ve tarihi Taşköprü manzaralı teraslarda göz alıcı manzaranın tadını çıkarma imkanı sağlıyor.

Optimum'da çocuklar da en az anne ve babaları kadar mutlu. Onlar, ya kendileri için oluşturulan Çocuk Atölyesi'nde eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor ya da oyun salonlarında gönüllerince eğleniyorlar. Ailelerin tercih ettiği bir diğer alternatif ise Avşar Sinema salonlarının konforlu ortamında hep birlikte film izleyerek, günün tadını çıkarmak.

Diğer alışveriş merkezlerinden "outlet" tarzıyla sıyrılıp Adana'da bir ilk olan, eğlence alanlarının yanı sıra kafe ve restoran seçenekleriyle de benzersiz olmayı başaran Optimum'un güvenli, ferah ve nezih ortamına gelenler, evlerine "aile boyu mutlulukla" dönüyorlar.

Modern mimarisi, kazançlı alışveriş alternatifleri ve eşsiz manzaralı terası ile, dünya mutfaklarından tatların sunulduğu yiyecek-içecek alanlarını bir arada bulunduran Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, otoban bağlantı yoluna yakınlığı sayesinde de sadece Adana'dan değil, Mersin, Tarsus, Hatay ve Niğde gibi il ve ilçelerden de konuklarını ağırlıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Optimum'da 'Aile Boyu' Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement