Add Üyeleri Gecede Buluştu - Son Dakika
Yerel

Add Üyeleri Gecede Buluştu

Add Üyeleri Gecede Buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yahya Kaptan Şubesi, önceki akşam Teona Otel'de dayanışma gecesi düzenledi.

27.05.2012 15:37

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yahya Kaptan Şubesi, önceki akşam Teona Otel'de dayanışma gecesi düzenledi. ADD Yahya Kaptan Şubesi Başkanı Orhan Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İl Sekreteri Cihat Altunyuva, ADD Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Küpçü, Derince Şube Başkanı İbrahim Özkan, Özel Bahçecik Koleji Müdürü Mehmet Kağca ve davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Orhan Özdemir, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi durumu değerlendirdi. Hükümetin dünyanın 17. büyük ekonomisi olmakla övündüğünü ama ekonomik göstergelerin bunun tersini gösterdiğini ifade eden Özdemir, "Hazine Müsteşarlığının verilerine göre iç 200, dış 310 Milyar dolar olmak üzere toplam 510 Milyar dolar borcumuz var. Avrupa'da işsizlik oranları en yüksek olan 3.sıradayız" dedi.

Türkiye'nin demokrasiden hızla uzaklaştığını söyleyen başkan Özdemir, "Atatürk devrim ve ilkeleri bir bir ortadan kaldırılıyor. Milli bayramlarımız yok edilircesine halktan koparılıyor ve sembolik olarak yapılıyor. İleri demokrasi sözü verenler ileri şöyle dursun demokrasiden hızla uzaklaşıyor. Gizli tanıklar ve kurmaca kurgulanmış isnatlarla aydınlar, gazeteciler, siyasetçiler, yazarlar ve paşalar yıllardır hapis yatıyor. Ulusça yaşadığımız anti demokratik uygulamalar bütün yurtseverleri derinden üzmektedir" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Add Üyeleri Gecede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement