Ağrı'da Asfalt Çalışmalarına Başlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağrı'da Asfalt Çalışmalarına Başlandı

31.05.2012 15:00

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Erzurum Caddesi üzerinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum Caddesinde 1. etap asfalt yapımına başladıklarını belirterek, bu yıl 30 kilometrelik alanda asfalt çalışması yapacaklarını söyledi.

Çalışmaların Et Balık Kombinasından başlayıp, üniversite girişine kadar devam edeceğini belirten Arslan, Hani Baba, Yeni Van, Kağızman ve Vali Konağı caddelerinde de asfalt çalışması yapıldığını ifade etti.

Arslan, "Halkımızın bizden beklentisi vardı. Biz altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz bölgelerde asfalt çalışması yapıyoruz" dedi.

- AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Asfalt Çalışmalarına Başlandı - Son Dakika


Advertisement