AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Tapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Tapıldı

AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Tapıldı

AK Parti Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

26.08.2013 11:15

AK Parti Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Nevşehir İl Koordinatörü Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Ağustos ayı İl Danışma Meclisi toplantısında partilileri "RABİA" selamı ile selamladı. Karayel, Mısır'da yapılan darbeler, Suriye'de kimyasal silahlarla yapılan katliam Arakan, Türkistan ve tüm dünyada Müslümanlara uygulanan  zulümleri şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirtti.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan Ağustos ayı İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan Sunar, Mısır'da ve Suriye'de yaşanan katliamları değinerek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bu tür toplantılarda sorunların ve önerilerin söylenmesi gerektiğini ifade eden Sunar, yapılan işlerin merkezinde samimiyet bulunduğu sürece her türlü meselenin çözülebileceğine inandığını belirtti.

İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider'in, sunumlarının ardından toplantı İl Koordinatörü Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel'in değerlendirme konuşmaları ile sona erdi. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Tapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement