AK Parti'de Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti\'de Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'nda Eylül Ayı Danışma Meclisi Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

29.09.2013 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'nda Eylül Ayı Danışma Meclisi Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Burhanettin Kuru, Türkiye'nin önemli bir sürece doğru adım adım gittiğini belirterek, "15 ay içerisinde yapacağımız 3 seçim var. Bunlar, yerel seçimler, Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi. AK Parti olarak bu süreci sizler yürüteceksiniz. Sayın Bakanımız ve milletvekillerimiz başta olmak üzere AK Parti teşkilatları olarak il yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle yöneticileri, sandık yöneticileri bütün Türkiye'de olduğu gibi Sivas'ımızda da bu süreci sizler yöneteceksiniz" dedi.

AK Parti'nin ilklerin partisi olduğunu kaydeden Burhanettin Kuru, "AK Parti alışkanlıkları bozan, sıradanlıkları değiştiren, olağan üstü şeyler ortaya koyan parti. Eskiden siyaset dedikodunun, birbiri ile uğraşmanın, hizmetten ziyade farklı şeylerle uğraşılan bir alan iken, 2001'de Sayın Başbakanımızın önderliğinde kurulmuş AK Parti ile birlikte artık siyaset gerçek manada bir hizmet makamı oldu. Artık siyaset hizmet üretiyor. Artık siyasette Türkiye'nin her metre karesine, doğusuna, batısına, kuzeyine, güneyine ve İç Anadolu'ya, Türk'üne, Kürt'üne, Laz'ına, Çerkez'ine, Alevi'sine, Sünni'sine, engelli, engelsiz bütün vatandaşlarımıza ayrım yapmadan 76 milyona hizmet eden anlayış var. İşte bu anlayışı genel başkanımızın başkanlığında AK Parti kadroları olarak sizler oluşturdunuz, sizler meydana getirdiniz. ve tabi ki AK Parti Sivas'ta da hizmet etti. Sivas'a da hizmet etmeye devam ediyor" diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise, AK Parti'nin iktidara geldikten sonra çok büyük hizmetlere imza attığını söyledi. 1 Ekim itibari ile AK Parti'de adaylık sürecinin başlayacağını belirten Ali Turan, "Bunun ilk önce Sivas'ımız için, milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Öncelikle bu süreçte teşkilatlarımıza çok büyük görev düşüyor her zaman olduğu gibi. Çünkü bizim davamız ve hedefimiz büyük. İşimiz zor ama mutlaka bu zoru başarmak durumundayız. 11 yıldır AK Parti olarak büyük hizmetlerin altına imza attık. Bu yapılan hizmetler hayal bile edilemeyecek hizmetlerdi. Hem ülkemizde hem de ilimizde hizmetler yaptık" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti'nin gerek ülkede gerekse Sivas'taki hizmetlerine devam ettiğini belirterek, "AK Parti yapamayacağı hiç bir şeyin sözünü vermeden, sadece hizmet etmek için çıktığı yolda gerek ülkenin gerekse illerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetleri aksatmadan devam ettiriyor. Bu kapsamda Sivas'ın rüya projesi Yıldız Dağı'nın temelini attık. 40 milyon liralık yatırım hızla devam ediyor. Kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak. Sıcak Çermik'teki termal turizm çalışmaları devam ediyor. Her iki hizmet bölgenin turizmine büyük katkı sağlayacak. Bayram öncesi de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki çağrı merkezini hizmete açacağız. 31 ilde uygulanacak proje ile bunlardan biri de Sivas 2 bin hemşerimiz 9 ay süre ile belediye, özel idare, kaymakamlık ve milli eğitim bünyesinde çalışacak" diye konuştu.

Danışma meclisi daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Bu bölümde İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Arzu Polat ve belediye başkanları ay içerisinde yapmış oldukları faaliyetleri ve hizmetleri partililere sundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement