AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "1 Kasım geleceğimizin sandıkta değerlendirileceği seçim olacaktır" ifadesinde bulundu.

26.09.2015 15:26

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "1 Kasım geleceğimizin sandıkta değerlendirileceği seçim olacaktır" ifadesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Karaaslan'ın, Samsun'un Yakakent, Alaçam, Bafra ve 19 Mayıs ilçe teşkilatlarında bayramlaşma programlarına katıldığı belirtildi.

Partililerle hitap eden Karaaslan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimleri için mitinglerini Samsun'dan başlatacağını hatırlattığı vurgulandı.

Samsun'un hep büyük başlangıçların şehri olduğuna dikkati çeken Karaaslan'ın, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda 5 Ekim'de yapılacak mitinge partilileri ve vatandaşları davet ettiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"7 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye'de çok önemli gelişmeler yaşandı. Bu seçimlerin ardından değerlendirmelerimizi yaptık, yol haritamızı belirledik. Neler yapacağımızı hep konuştuk. Önümüzde 1 Kasım seçimleri var, bu bir yol ayrımı. Türkiye'nin kaderini belirleyecek bu seçimde hepimizin üzerinde tarihi bir sorumluluk var. Her seçim kendi zaman dilimi için çok önemlidir. Fakat bazen öyle seçimler vardır ki kendi bulunduğu zamandan çok ötesini ilgilendirir. 1 Kasım seçimleri gibi. 1 Kasım geleceğimizin sandıkta değerlendirileceği seçim olacaktır. Bu sefer artık ulaşamadığımız hiç bir nokta, sıkmadığımız bir el kalmamacasına bu mücadeleyi anlatmalıyız.

Başbakanımız ilk mitingini 5 Ekim'de Samsun'da yapacak. Samsun'a verilen önem, Samsun'a verilen kıymet, bu yolculuğun Samsun'dan başlayacak olmasıyla kendini gösterdi. İlkadım şehri olan Samsun hep büyük başlangıçların şehri olmuştur. Türkiye'deki en önemli mücadeleler Samsun'dan başladı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le, böyle devam etti. Biz bugünkü durumu milli mücadele gibi görüyoruz. Bunun Samsun'dan başlatılmış olması çok önemli. Bütün teşkilatlarımızı, Samsun'umuzun gücünü, Başbakanımızın gücünü, AK Parti'nin gücünü göstermek üzere mitingimize davet ediyorum. Bugüne kadar görülmemiş bir şeklide mitingimizi gerçekleştirmeliyiz. Bize inanan herkese bunu göstermeliyiz. Bu fitil Samsun'dan ateşlenecek ve buradan nasıl başlarsa Türkiye'de devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement