AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Niğde İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

29.08.2015 16:29

AK Parti Niğde İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti ailesi olarak maddi manevi hiçbir makam mevki düşünmeden aziz vatana hizmet için koşmaya devam edeceklerini söyledi.

7 Haziran seçiminin ardından, teşkilatın bütün kademeleriyle, en ücra köşedeki vatandaşlara teşekkür ve helalleşme ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Özegen, "2 ay sonrasında seçim olacağını bilmeden AK Parti'ye yakışanı yaptık. İlçelerimizin tamamında siz değerli AK Parti ailesiyle bu programları düzenledik. AK Parti ailesi olarak maddi manevi hiçbir makam mevki düşünmeden bu aziz vatana hizmet için koşmaya devam edeceğiz. Seçim öncesi Sayın Başbakanımız başta olmak üzere teşkilatlarda neyi söz verdiysek milletimizin bize yetkiyi verdikten sonrada bu sözlerin arkasında olacağız" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu ise AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde çok yol kat ettiklerini ifade ederek, " Türkiye'de ayrı bir kürt bölgesi kurulmaz, oradaki insanlar bunu istemiyorlar. Orada bizim biraz kamu düzenini ve güvenliğini güçlendirmemiz lazım. Orada insanların rahatça hayat sürmelerini sağlamamız lazım. Bunun için de 30 gün içerisinde çok ciddi mesafeler kat edeceğiz. 1 Kasım seçimlerine daha güvenlikli bir ortamda gireceğiz. onun çalışmaları yapılıyor" şeklinde konuştu.

Toplantı, daha sonra, basına kapalı devam etti.

Toplantıya, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement