AK Parti Manavgat Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manavgat Mitingi

AK Parti Manavgat Mitingi

Çavuşoğlu, "Yarınki seçimde şantajcılara, montajcılara, vatan hainlerine ders verecek miyiz?" dedi.

29.03.2014 17:09  Güncelleme: 16:17

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Yarınki seçimde şantajcılara, montajcılara, vatan hainlerine ders verecek miyiz? Allah'ın izniyle yarın Manavgat'ın sesini herkes duyacak" dedi.

Çavuşoğlu, partisinin Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından Perşembe Pazarı alanında düzenlenen mitingde konuştu. Manavgat'ta tek eksik olanın ak belediyecilik olduğunu, bunun da yarınki seçimde giderileceğini söyleyen Çavuşoğlu, Manavgat'a her geldiklerinde daha fazla coşku gördüklerini belirtti.

Yarınki seçime Manavgatlıların hazır olup olmadığını soran Çavuşoğlu, Manavgatlıları yarın dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaya davet etti. Manavgatlıların sivil demokrasiye her zaman sahip çıktığını dile getiren Çavuşoğlu, "Yarınki seçimde şantajcılara, montajcılara, vatan hainlerine ders verecek miyiz? Allah'ın izniyle yarın Manavgat'ın sesini herkes duyacak" diye konuştu.

Bir vatandaşın "Çok çalışmaktan dolayı sizin de Başbakanımızın da sesi çatlamış, yarın da biz sandıkları çatlatacağız" demesi üzerine Çavuşoğlu, "Sesimiz size helali hoş olsun" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Bakan Çavuşoğlu, AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut ile mitinge katılan vatandaşlar yaklaşık 5 kilometrelik iktidar yürüyüşü yaptı.

Öte yandan yürüyüşün, CHP Manavgat Belediye Başkan adayı Şükrü Özen'in mitinginin yapıldığı yerle kesiştiği noktada polis, geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manavgat Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement