Akif Gülle'den Başkan Külcü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Akif Gülle'den Başkan Külcü'ye Ziyaret

Akif Gülle\'den Başkan Külcü\'ye Ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı ve eski AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

10.07.2012 20:06

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı ve eski AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyarette Çorum Belediyesi'nin çalışmaları ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında AK Partili Akif Gülle'ye bilgi verdi.

Çorum'un her geçen gün gelişen bir şehir olduğunu belirten Gülle, "Çorum, bölgemizin bir numarasıdır. Bir modeldir, bir örnektir. Muzaffer beyin Çorum'a hizmetleri daim olsun. Daha güzel günleri hep beraber yaşayalım" dedi.

Başkan Külcü'yü geçmiş yıllardan beri tanıdığını dile getiren Gülle, Külcü'nün milletvekilliği döneminde ve öncesinde AK Parti'nin kuruluş yıllarında Çorum'da yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunun altını çizdi.

Gülle, "Muzaffer Bey, partimizin kuruluş aşamasında Çorum merkezimizde partimizin Çorumlulara daha iyi tanıtılması için çok çaba sarf etti. Bu güzel gayretini sadece ben değil herkes gördü. Genel merkezimiz de gördü, sayın Başbakanımız da gördü. Bu gayretleri, kıymetli başkanımızı parlamenter olarak meclise girmesi konusunda adım attırdı genel merkezimize." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı olması nedeniyle genel merkez yönetim kademelerinde bulunduğunu hatırlatan Gülle, "Bu manada genel merkezimizin Sayın Belediye Başkanımıza bakışı çok sıcak. Bu güzel çalışmalarını zevkle takip ediyoruz. Çok daha güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gülle'nin Türkiye siyasetinde çok önemli bir isim olduğunu belirtti.

Gülle ile bir dönem mecliste ülkeye hizmet verdiklerini kaydeden Külcü, "Sayın Akif Gülle, Çorum'a gelip bizi ziyaret ederek mutlu etmiştir. Biz kendilerinin başarılı çalışmalarını çok iyi biliyoruz. Bundan sonra da hayırlı hizmetlerinin artarak çoğalmasını diliyorum" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akif Gülle'den Başkan Külcü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement