Alaşehirliler Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu - Son Dakika
Yerel

Alaşehirliler Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

Alaşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de yıkıma neden olan depremlerin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Zabıta Müdürlüğü’nde toplanan yardımlar, Alaşehir kaymakamı Alper Faruk  Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve vatandaşlar tarafından araçlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

08.02.2023 18:12  Güncelleme: 18:37

Alaşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de yıkıma neden olan depremlerin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Zabıta Müdürlüğü'nde toplanan yardımlar, Alaşehir kaymakamı Alper Faruk  Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve vatandaşlar tarafından araçlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Alaşehir Belediyesi personeli tarafından araçlara yüklenen yakacak odun, kömür, battaniye, kışlık giysi, tüplü soba, uyku tulumu,  paketli hazır gıda, su, süt, bebek ihtiyaç ve hijyen malzemesi, çadır, ışıldak gibi ürünlerin bulunduğu 6 araç, depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Alaşehir Cumhuriyet Meydanı'ndan  araçları uğurlayan Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Deprem çok büyük ve geniş bir sahada etkili oldu. Çok sayıda vefat ve yaralımız var.  Biz de Alaşehir Kaymakamlığı ve AFAD'la beraber organize olduk. Yarım gün gibi kısa bir sürede Alaşehirliler ve sivil toplum örgütlerimizin destekleriyle  6 kamyon yardım toplandı. Bir nebze de olsa vatandaşlarımıza destek  olabilmişsek bizlere ne mutlu. Emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Alaşehir Kaymamı Alper Faruk  Güngör ise "Büyük bir afetle karşı karşıya kaldık.  Bizler kısa sürede hazırladığımız yardımlarımızı yola çıkardık. İnşallah bu sorununda üstesinden geleceğiz.  Ben vefat edenlere rahmet diliyorum. Geride kalanlara başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Alaşehirliler Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Alaşehirliler Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement