Ali Aygün Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Ali Aygün Güven Tazeledi

Ali Aygün Güven Tazeledi

MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nın 7.Olağan Kongresi'nde, daha önce parti genel merkezi tarafından atanmış olan mevcut başkan Ali Aygün, başkanlığa seçildi.

12.03.2012 13:28

MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi'nde, daha önce parti genel merkezi tarafından atanmış olan mevcut başkan Ali Aygün, başkanlığa seçildi.

Pineta Otel'de gerçekleştirilen kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda partili katıldı.

Kongreye misafir olarak gelenler arasında ise Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, AK Parti İlçe Başkan Vekili Hasan Engin, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Karacan, Hasan Gökmen ve Avukat Necmettin Yankol gibi Marmarislilerin yakından tanıdığı isimler yer aldı.

İlçe başkanlığına aday olan Ahmet Nadir Ersöz, Çelik Kınay, Mehmet Bostan, Mehmet Altınova ve Ali Aygün sırasıyla kürsüye çıkarak konuşmalarını yaptı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Ali Aygün ilçe başkanlığına seçildi. Aygün, yaklaşık 2 ay önce parti genel merkezinde görevden alınan Gürbüz Gürcoşkun'un yerine atanmıştı.

Kongrede güven tazeleyen Ali Aygün, kürsüde söz alarak partililer teşekkür etti.

Ali Aygün başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Oğuz Akarfırat, Gökhan Ekin, Bahadır Arslantaş, Mehmet Eşref Karaca, Mahmut Nacar, Pelin Çalışkan Bostan, Mehmet Çolakoğlu, Durmuş Demir, Serkan Yaylalı, Halis Bülent Ekizoğlu, Ayhan Ay, Atilla Çizgeç, Ali Çerkeşli, Atilla Güldük, Fatih Kaplan, Kadir Ulu, Tevfik Fikret Köseoğlu ve Cemil Akbulut. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Aygün Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement