CHP Ankara Gençlik Kolları üyesi bir grup, İnönü Bulvarı'nda meydana gelen göçük nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni protesto etti.
Güven Park'ta toplanan gruptakiler, pankart ve dövizlerle bir süre çeşitli sloganlar attı.
CHP Ankara Gençlik Kolları Başkanı Serkan Çıgğın, senelerdir bitirilemeyen metro inşaatlarının Başkent caddelerini halk için çileye dönüştürdüğünü savundu.
Çıgğın, çalışmaların 1994 yılından beri "bir metro masalı" haline getirildiğini öne sürerek şunları kaydetti:
"Ankaralı bir yurttaşımızın canına mal olan, senelerdir bitirilemeyen metro inşaatından ve Büyükşehir yönetiminden Ankaralıları kurtarma kararlılığındayız. Kazılar ve çalışmalar sonucunda Ankara'nın birçok yerinde göçükler oluşmakta ve yanıbaşındaki göçükler nedeniyle üniversite öğrencilerin can güvenliği hiçe sayılmaktadır. Bunun içindir ki Melih Gökçek'e dur deme zamanı gelmiştir."
Protesto eylemine CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ve Kocaeli Milletvekili İzzet Çetin de destek verdi.
Gök, Çetin ve partililer açıklamanın ardından vatandaşlara hazırladıkları bildiriyi dağıttı.
Muhabir: İzzet Taşkıran
Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Ankara'daki Göçük - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.