Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Eskişehirspor maçından sonra öğrencilerine 5 gün izin veren teknik patron, tüm oyuncularının görevlerini eksiksiz tamamladığına dikkat çekti.

24.12.2012 13:51

Foto: Hasan Akıncıoğlu, tribün fotoları

===

Özdilek, "Bizi ikinci devre daha zorlu bir süreç bekliyor" dedi

Şimşek, 2012'nin yıldızı

Eskişehirspor maçından sonra öğrencilerine 5 gün izin veren teknik patron, tüm oyuncularının görevlerini eksiksiz tamamladığına dikkat çekti.

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, futbolcularının övgüyü hak eden bir futbol ortaya koyduğunu belirtti. Mehmet Özdilek, "Verdiğimiz tüm görevleri harfiyen yerine getiren oyuncu grubumuz var. Genç, yetenekli ve tecrübeli kadromuz, Süper Lig gibi zorlu bir maratonda büyük prim yaparken, Türkiye Kupası'nda da inanılmaz başarı elde etti. Ama sezonun ikinci devresi bizi daha zorlu bir süreç bekliyor, bunun da farkındayız" dedi.

5 GÜN İZİN YAPACAKLAR

2-1 kazandıkları Eskişehirspor maçında her şeyin istedikleri gibi geliştiğini aktaran Özdilek, şöyle dedi: "Çok sabırlı oynadık. Maç boyunca oyun istikrarımızı devam ettirdik. Rakibimizin ikinci yarıda arkada geniş alanlar bırakacağını biliyorduk. Belki maç 2-1 bitti ama girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Haklı bir galibiyet aldık. Yediğimiz gol ise bir anlık dalgınlığımızdan kaynaklandı. Oyuncularıma 5 gün izin verdim."

Süleyman EKİN/ANTALYA (DHA)

Foto: Özdilek fotosu, sevinç fotoları

--- KUTU ---

Cumartesi işbaşı

Sezonun ilk devresini pazar akşamı oynadığı Eskişehirspor maçıyla tamamlayan Antalyaspor, 9 Ocak'ta oynanmasına karar verilen Akhisar Gençlik ve Spor erteleme maçı için cuma günü tesislerde toplanacak. Eskişehir maçının ardından 5 günlük tatile çıkan Antalyaspor, Akhisar maçı hazırlığına cumartesi günü sabah idmanıyla başlayacak.

===

Lamine Diarra ve Koray Aslan Eskişehir galibiyetini değerlendirdi

Soğukta tribünler ısındı

Eskişehir'i yıkan golleri atan Diarra, galibiyetin büyük anlam taşıdığını söylerken, Koray Aslan da "Soğuk havada tribünleri ısıttığımızı düşünüyorum" dedi

ANTALYASPOR'un Eskişehirspor'u 2-1 yendiği maçtan sonra açıklama yapan Lamine Diarra ile Koray Aslan, sezonun ilk devresini galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Hemen hemen her maçta gol atan, atamadığı zamanlarda asistlik yapan Lamine Diarra, Eskişehir'e 2 gol birden atmanın büyük keyif olduğunu vurguladı. Senegalli futbolcu alınan 3 puanın kendileri için büyük anlam taşıdığını belirtti.

HER MAÇA ÖZEL MOTİVASYON

Diarra, "Bu galibiyet ve alınan 3 puan bizim ileride çok işimize yarayacak" dedi. Defansın sağ tarafında görev yapan tecrübeli futbolcu Koray Aslan da saha ve hava şartlarına rağmen, böylesi zorlu bir ekipten 3 puan almanın önemine değindi. Aslan, "Soğuk havada tribünleri ısıttığımızı düşünüyorum. Kupa ve ligde oynadığımız her maça ayrı ayrı konsantre oluyoruz. Bu anlayış, inanç ve ruhumuzla birleşince bu zarafet ortaya çıkıyor" dedi.

Foto: Diarra ve Koray fotoları

===

Hayali gerçek oldu

Küçüklüğünden beri 'Şifo' hayranı olan Hüseyin Bozdemir, Eskişehirspor maçından sonra Özdilek'e sarılarak bu hayalini gerçekleştirdi

ANTALYASPOR'un Eskişehirspor ile oynadığı maçtan sonra Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda duygulu anlar yaşandı. Küçüklüğünden beri Mehmet Özdilek hayranı olan Hüseyin Bozdemir, yıllardır hayal ettiği Şifo'ya sarılma eylemini pazar akşamı gerçekleştirdi. Maçtan sonra sahanın kenarında bekleyen Hüseyin Bozdemir, soyunma odasından geri dönen hocayı görünce büyük mutluluk yaşadı. Hüseyin Bozdemir ile Mehmet Özdilek'in sahadaki buluşmaları görenleri duygulandırdı. Tribünlerin en renkli siması olarak tanınan Hüseyin Bozdemir, Antalyaspor'un evinde oynadığı hiçbir maçı kaçırmadığı gibi, götüren olursa bazı deplasmanlara da gidiyor. Şifo'yu Eskişehir maçından sonra ilk kutlayan Hüseyin Bozdemir, elindeki çiçekleri Mehmet Özdilek'e verirken büyük mutluluk yaşadı.

Foto: Hüseyin Bozdemir ile hocanın fotoları

===

Alanya'da moraller yerinde

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son maçını 2-0 kazanan Alanyaspor'da moraller yerinde. Oba Stadyumu'nda oynanan karşılaşma sonrası taraftarlarla birlikte yönetim ve futbolcuların morali de zirveye ulaştı. Ligin ilk devresini 25 puanla 6'ncı sırada tamamladıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren teknik direktör Ali Haydar Durusoy, "Hedeflerimize büyük oranda ulaştık. Sahamızda son maçı kazanmak bizim için büyük önem taşıyor. Lider ile aramızdaki 7 puan farkı ligin ikinci yarısında kapatıp ilk 3'te sezonu tamamlamayı umuyoruz. Futbolcularımı başarılarından dolayı kutluyorum ancak rehavete kapılmamaları için de gereken önlemi alıp uyarıları yapıyoruz" diye konuştu. Zorlu bir maratonun ardında ilk devreyi tamamlayan turuncu yeşilliler, haftanın ilk gününü dinlenerek geçirdi. Devre arasında yapılacak antrenman ve hazırlık maçları programının önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edildi

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy

===

Tekirova'da galibiyet sevinci

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'taki temsilcimiz Tekirova Belediyespor, Ankara Demirspor karşısında elde ettiği galibiyetin sevincini yaşıyor. Rakibini her iki yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etme başarısını gösteren mavi beyazlılar, devreyi 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. Onursal Başkan Yusuf Üras, takımıyla gurur duyduğunu, sezonun ikinci devresinde çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Foto: Başkan Üras fotosu

===

Sahilkent kahvaltıda buluştu.

ANTALYA Amatör Küme'de mücadele eden ve sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Sahilkentsporlu yönetim, teknik heyet ve futbolcular, sabah kahvaltısında buluştu. Finike esnafından Mehmet Levent'in sponsorluğunda Zirve Cafe'de verilen kahvaltıya, Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar da katıldı. Sahilkent Belediyespor'un 2012-2013 sezonunun ilk yarısını lider tamamladığını belirten teknik direktör Ahmet Kurum, bu yılın son maçında rakip takımın sahaya çıkmaması nedeniyle 3-0 hükmen galip geldiklerini hatırlattı.

Lige verilen ara nedeniyle 1 aylık tatil süresini rehavete kapılmadan, disiplinli ve planlı geçireceklerini ifade eden Kurum, "Devreyi en yakın rakibe 2 puan fark atarak lider kapattık. Bu süreyi hazırlık maçları yaparak geçirmek, ligin ikinci yarısına hazır başlamak istiyoruz" dedi. Sahilkent Belediye Başkanı Çırpar da ikinci yarı için futbolculara başarı dileklerinde bulundu ve takımı kahvaltıda bir araya getiren Mehmet Levent'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Suat SÖGÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Kahvaltı fotosu

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement