Antalya Ticaret Borsası Serik'te Üyeleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Antalya Ticaret Borsası Serik'te Üyeleriyle İftarda Buluştu

Antalya Ticaret Borsası Serik\'te Üyeleriyle İftarda Buluştu

Antalya Ticaret Borsası (ATB), geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerini bu Ramazan ayında da sürdürüyor.

16.07.2013 11:38

Antalya Ticaret Borsası (ATB), geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerini bu Ramazan ayında da sürdürüyor.

Antalya Ticaret Borsası Ramazan ayının ilk iftar yemeğini Serik ilçesinde verdi. Serik Toptancı Hal'de düzenlenen iftar yemeğine Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, ATB Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Köseoğlu, Mahmut Ruhi Alpagot, Halil Bülbül, Süleyman Ersan, ATB Meclis üyeleri, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Beşir Acar, Serik Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, protokol üyeleri ile Serik halkı katıldı. 500 kişilik iftar, yemek duasının okunmasıyla sona erdi.

Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Antalya Ticaret Borsası'nın her yıl Serik'te iftar yemeği verdiğini belirterek, "Dini duyguların en üst düzeye ulaştığı mübarek Ramazan ayında böyle bir organizasyonu düzenleyen Antalya Ticaret Borsamıza teşekkür ediyoruz" dedi.

ATB Başkanı Ali Çandır da ilçelerde iftar yemeklerini geleneksel hale getirdiklerini belirterek, bu vesileyle hem ilçe halkıyla hem de ilçelerdeki Borsa üyeleriyle bir araya gelme fırsatı bulduklarını kaydetti. Çandır, iftar yemeklerinin hafta boyunca Manavgat, Antalya, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde devam edeceğini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Ticaret Borsası Serik'te Üyeleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement