Antalya Trafik Platformu Vali Ahmet Altıparmak Başkanlığında Toplandı - Son Dakika
Yerel

Antalya Trafik Platformu Vali Ahmet Altıparmak Başkanlığında Toplandı

Antalya Trafik Platformu, Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında toplandı.

26.12.2012 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Trafik Platformu, Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında toplandı.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Vali Yardımcısı Fuat Ergün, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Akdeniz Üniversitesi ve ilgili kurumlardan yetkililer katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumda, kazaların nedenleri, önlemek için neler yapılabilir kapsamında Antalya'da elektronik denetleme sistemiyle ana kavşaklardaki trafik düzenlemeleri ve kavşakların daha güvenli hale getirilmesi için yapılan fiziki çalışmalar anlatıldı.

Toplantının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Ahmet Altıparmak, şehirde çok kaza olan bazı kara noktalar bulunduğunu belirtti. Bu noktalarla ilgili sürekli şikayet aldıklarını aktaran Vali Altıparmak, emniyete bu yerlerin tespiti için talimat verdiğini bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü önünden başlayarak, elde edilen teknik ve bilimsel veriler ışığında onlarca kavşakta yeni düzenleme yapıldığını ve 5-6 tanesinde çalışmaların tamamlandığını ifade eden Vali Altıparmak, kazaları asgariye indireceklerini söyledi.

Vali Altıparmak, "Ölümlü, yaralanmalı kazalar azaldı, inşallah sonlandıracağız. Çok bariz şekilde insan hatasına dayanmadığı sürece fiziksel hataları sıfırlamak gibi bir önceliğimiz var. Bu konuda işbirliği yapan üniversite, belediye, Karayolları, emniyete teşekkür ediyorum. Arkadaşlar İyi bir çalışma çıkardı" diye konuştu.

Muhabir: Hüseyin Kanber

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Trafik Platformu Vali Ahmet Altıparmak Başkanlığında Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement