Arabeskin Sultanı" Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Arabeskin Sultanı" Ödüllendirildi

Arabeskin Sultanı" Ödüllendirildi

Muğla Gazeteciler Cemiyeti "2015 Basın Ödülleri" kapsamında Dalaman ilçesindeki Harbi Radyo’da Özge Deveci tarafından hazırlanan ‘’Arabeskin Sultanı’’ adlı program, Muğla’nın en iyi radyo programı ödülüne layık görüldü.

31.07.2015 12:10

Muğla Gazeteciler Cemiyeti "2015 Basın Ödülleri" kapsamında Dalaman ilçesindeki Harbi Radyo'da Özge Deveci tarafından hazırlanan "Arabeskin Sultanı" adlı program, Muğla'nın en iyi radyo programı ödülüne layık görüldü.

Muğla CNS'de düzenlenen ödül törenine, Muğla Valisi Amir Çiçek, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Erdoğan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Törende, Dalaman ilçesindeki Harbi Radyo'da "Arabeskin Sultanı" adıyla program yapan Özge Deveci, Muğla'nın en iyi radyo programı ödülüne layık görüldü. Deveci'ye ödülünü, Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Erdoğan verdi. Ödül almanın kendisine gurur verdiğini ifade eden Deveci, "Verdiğin emeğin başkaları tarafından ve sizden daha üstün kişilerce ödüllendirilmesi çok gurur verici. Bu ödül sadece benim değil, Harbi Radyo'nun ödülü. Arabeskin Sultanı dinleyenlerinin ödülü. Bugünlere gelmemde büyük emeği olan hem yayın yönetmenim hem eşim olan Mustafa Deveci'nin ödülü" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arabeskin Sultanı' Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement