Asiad'dan Vali Daşöz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asiad'dan Vali Daşöz'e Ziyaret

Asiad\'dan Vali Daşöz\'e Ziyaret

Alaşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Sami Çeltikoğlu ve yönetimi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

21.11.2012 17:36

Alaşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Sami Çeltikoğlu ve yönetimi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Vali Daşöz'ü derneğin 10. kuruluş yıldönümü etkinliğine davet eden ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Çeltikoğlu, "On yıldan beri Alaşehir'de hem ihracatçı hem de kobi tarzında küçük ve orta ölçekli esnaflarımıza yönelik faaliyetler düzenliyoruz. Derneğimiz İzmir'deki Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonuna bağlı. TUSKON'a bağlı Federasyonumuzda 37 dernek, 500 işadamı bulunmakta. TUSKON, 43 bin üyesi olan, 120 bin şirketi temsil eden Türkiye'nin en geniş tabanlı iş dünyası derneği. Bizler TUSKON'un düzenlediği iş platformlarını kendi ilçemizde Alaşehir şartlarımıza uyarlayarak üyelerimizin ufkunu açmaya yönelik faaliyetler yapmaktayız. Şuanda 165 üyemiz bulunmakta ve kısmet olursa Aralık sonunda üye sayımızı 200'e çıkaracağız. Geçen yıl 251 Bin Dev Öğrenci projenize paralel olarak ilçemizde 18 bin öğrenciye ikişer kitap düşecek şekilde 36 bin adet kitap dağıttık. Alaşehir'de jeotermal proje çalışmalarımız var. 'Umutlar Çiçek Açsın' projenizi ilçemizde emniyet birimleriyle bir araya gelerek uygulamak için çalışmalar da yapmaktayız" dedi.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Vali Daşöz de, "Çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Sizin gibi genç, dinamik arkadaşlarımızın yerel şehirlerimizin kalkınmasında büyük katkısı var. Programın uygun olursa derneğinizin 10. yıl etkinliğine katılacağım" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ASİAD Başkanı Sami Çeltikoğlu, Vali Halil İbrahim Daşöz'e içinde Alaşehir ürünleri bulunan hediye paketi verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asiad'dan Vali Daşöz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement