Atıcılık - Son Dakika
Yerel

Atıcılık

Atıcılık

Düzce'de düzenlenen Türkiye Avcıbaşı Kupası sona erdi.

16.06.2014 16:43

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Avcıbaşı Kupası sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Elmacık Atış Poligonu'ndaki şampiyonaya katılan 67 sporcu, sporting, skeet, sabit hedef, gelen ayı ve koşan domuz kategorilerinde yarıştı.

Şampiyonada, genel klasmanda Bursa Merkez Avcılık Atıcılık Spor Kulübü birinci, Karaman Avcılık Atıcılık Spor Kulübü ikinci, Manisa Karaköy Avcılık Atıcılık Spor Kulübü üçüncü ve Karadeniz Ereğli Spor Kulübü dördüncü, genel klasman av teskereli avcılar kategorisinde ise Oktay Çivi birinci, Mehmet Bozoğlu ikinci ve Hasan Şimşek üçüncü oldu.

Lisanslı sporcular kategorisinde Cüneyt Karakuş birinciliği, Zeki Haşimoğlu ikinciliği ve Özgür Sivrikaya üçüncülüğü, av teskereli gelen ayı kategorisinde Hasan Şimşek birinciliği, Göksun Uysal ikinciliği ve Atilla Alkan üçüncülüğü elde etti.

Lisanslı sporcular gelen ayı kategorisinde ise Zeki Haşimoğlu birinci Cüneyt Karakuş ikinci ve Mehmet Koç üçüncü, av teskereli koşan domuz kategorisinde Mehmet Bozoğlu birinci, Mehmet Duman ikinci ve Oktay Çivi üçüncü oldu.

Lisanslı sporcular koşan domuz kategorisinde Cüneyt Karakuş birinciliği Zeki Haşimoğlu ikinciliği Özgür Sivrikaya üçüncülüğü, lisanslı sporcular sabit hedef kategorisinde Tekin Çalağan birinciliği, Yasin Yetim ikinciliği, Recai Velioğlu üçüncülüğü kazandı.

Av teskereli sporcular sabit hedef kategorisinde Ozan Kaygısız birinciliği, Mehmet Bozoğlu ikinciliği ve Hasan Şimşek üçüncülüğü, av teskereli sporting kategorisinde Ertuğrul Topçu birinciliği, Oktay Çivi ikinciliği ve Mehmet Duman üçüncülüğü, lisanslı sporcular sportingde Cüneyt Karakuş birinciliği, Özgür Sivrikaya ikinciliği ve Beytullah Balkancı üçüncülğü elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, burada yaptığı konuşmada, şampiyonaya 9 ilden 67 sporcunun katıldığını belirterek, "İlimizin tanıtımı açısından önemli bir fırsat yakaladık. Çünkü avcıbaşı kupası sadece Düzce'de gerçekleştiriliyor" dedi. - Düzce

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement