Aydın'da Polis 200 Çocuğa Sahip Çıkacak - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Polis 200 Çocuğa Sahip Çıkacak

Aydın\'da Polis 200 Çocuğa Sahip Çıkacak

Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, ÇOGEP kapsamında 200 çocuğa sahip çıkacak.

11.02.2014 12:40  Güncelleme: 12:43

Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Geçler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP ) kapsamında 200 çocuğa sahip çıkacak.

Aydın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Adnan Menderes Üniversitesi ve Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Çocuk ve Geçler Sosyal Koruma ve Destekleme Programına katılacak 200 çocuk, düzenlenen etkinlikte protokolle bir araya geldi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, ADÜ Rektörü prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Aydın İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydın Halk Sağlığı Müdürü Şenol Okur, Aydın Gençlik Merkezi Fethi Karsak ve davetliler katıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak sosyal aktiviteler aracılığıyla bir araya getirdikleri çocukların motivasyonunu artırıp, topluma kazandırmak için çalışma başlattıklarını açıklayan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İbrahim Cihangir, "Sloganımız sokaktan spora, spordan hayata. Bu çocuklarımız bizim, bizim ülkemizin geleceği. Biz çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Bu günün çocukları ülkemizin geleceğidir. Bunlara sahip çıkılması gerekiyor. İki yıldır devam eden proje kapsamında 150 okula giden ve 50 de okula gitmeyen 200 çocukla 6 ay sürecek bir etkinlik planladık. Çocuklarımızla sportif, kültürel, sosyal faaliyetlerin yanında, seminerler, kötü maddeler karşı mücadele ve gezi gibi etkinliklerimiz olacak. Çocuklarımıza güvenli gelecek ve soysal hayata hazırlıyoruz. Bize destek veren kurumlarımızla birlikte çocuklarımız toplumumuza, ülkemize kazandırmak için çalışıyoruz. Üniversite son sınıf öğrencilerinden de alacağımız destekle ağabey model rolüyle çocuklarımıza sahip çıkacağız. 200 çocuğumuzdan oluşturduğumuz 20 takımın başına geçecek üniversiteli öğrenciler ve şubemizde görevli polis arkadaşlarımızla çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için çaba harcayacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımıza 2 yıldır değişik projelerle sahip çıkıyoruz" dedi.

Projeye destek veren Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, çocuklar ve aileleriyle ilgilenerek güzel çalışmalar yapıldığını kaydetti. Toplantı sonunda, çocuklarla birlikte toplu fotoğraf çektirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Polis 200 Çocuğa Sahip Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement