Aydınlı İşadamı Mehmet Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Aydınlı İşadamı Mehmet Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydınlı İşadamı Mehmet Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Aydınlı işadamı Mehmet Tuncer dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

20.09.2012 20:11

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Aydınlı işadamı Mehmet Tuncer dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Özel Ege Sağlık Hastanesinde bir süredir kalp yetmezliği tedavisi gören ve dün yaşamını yitiren Kaltun Şirketler Gurubunun kurucusu Mehmet Tuncer'in (80) Çine Hacı Emin Camisinde kılınan cenaze namazına Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın, ADÜ Rektörü Mustafa Birincioğlu, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çeşitli ilçelerin belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcisi ile yüzlerce seveni katıldı.

Türkiye'de feldspat madenini ilk işleyen işadamı olan Mehmet Tuuncer için ilk olarak öğle saatlerinde Kaltun Madenciliğin bahçesinde tören yapıldı.

Aydın'ın tanınmış işadamları arasında yer alan Mehmet Tuncer iyi bir işadamı olmasının yanı sıra hayırsever kimliği ile de tanınıyor.Çine'de kendi adını taşıyan Mehmet Tuncer Anadolu Lisesini, Çine Devlet Hastanesi Acil Servisini, Hisarardı Köyü Sağlık Ocağını, Soğukoluk Köyü Camini ve daha bir çok toplum yararına kullanılan mekanı yaptırdığı öğrenildi.

DUALAR İLE TPRAĞA VERİLDİ

İşadamı Mehmet Tuncer'in cenazesi Kaltun Madencilikte düzenlenen törenin ardından evinin karşısında bulunan Çine Hacı Emin Camiine getirildi. Burada Çine Müftüsü Mehmet Aslan tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra Tuncer'in naaşı Evciler Mezarlığındadualar ve okunan kuranı kerim ile toprağa verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı İşadamı Mehmet Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement