Aydınlı Sağlıkçılar Sağlık İçin Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Sağlıkçılar Sağlık İçin Ter Döktü

Aydınlı Sağlıkçılar Sağlık İçin Ter Döktü

Aydın'da düzenlenen futbol turnuvasında kentteki hastanelerde görevli doktorlar ve sağlık çalışanları sağlıklı yaşam için sahaya çıktı.

23.05.2013 09:21

Aydın'da düzenlenen futbol turnuvasında kentteki hastanelerde görevli doktorlar ve sağlık çalışanları sağlıklı yaşam için sahaya çıktı.

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, sağlıklı yaşam konusunda topluma örnek olmak amacıyla doktorlar ve çalışanları arasında 'Sağlık Futbol Turnuvası' düzenledi. Yoğun ilgi gören turnuva toplam 19 takımın katılımıyla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesindeki çim sahada başladı. Turnuva açılışına İl Sağlık Müdürü Hüsnü Tırpancı, İl Halk Sağlığı Müdürü Şenol Okur, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Yürekli ile doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

İl Halk Sağlığı Müdürü Şenol Okur, İl Sağlık Müdürlüğü ile Aydın Atatürk Devlet Hastanesi arasındaki turnuvanın ilk maçının başlama vuruşunu yaptı. Okur, "Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız hastalara sağlıklı yaşam konusunda uyarılarda bulunurken kendileri de spor yapmalıdır. Bu amaçla yaklaşık 250 sağlık çalışanın katıldığı sağlık futbol turnuvası düzenledik. Futbol turnuvasında saha içinde fair play ruhuna sadık kıyasıya bir mücadelenin saha dışında uzun yıllar sürecek dostluklar bırakmasını temenni ediyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

İl Sağlık Müdürü Hüsnü Tırpancı da,

Sağlık Futbol Turnuvasına katılan sağlık çalışanlarına başarılar diledi.

Toplam 19 takımın 4 grupta mücadele edeceği futbol turnuvasında finale kalarak şampiyon olan takıma birincilik kupasının verileceği kaydedildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Sağlıkçılar Sağlık İçin Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement