CHP Adayı Bakır: İnsanlar İşsiz Kalacak - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Bakır: İnsanlar İşsiz Kalacak

CHP Adayı Bakır: İnsanlar İşsiz Kalacak

CHP Adıyaman Belediye Başkanı adayı Zeynal Bakır, teşvik farkından dolayı fabrikaların kapanacağını ve insanların işsiz kalacağını iddia etti.

24.03.2014 17:50  Güncelleme: 17:55

CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, teşvik farkından dolayı fabrikaların kapanacağını ve insanların işsiz kalacağını iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezi'nde yaptığı konuşmada, partililere seslenerek 30 Martta Adıyaman'ın tarih yazacağını kaydetti.

Konuşmasında Adıyaman da işsizlik patlaması yaşanacağını söyleyen Zeynal Bakır; "İnanın yakında Adıyaman'da işsizlik patlaması yaşanacak ve bugün asgari ücretle çalışan çocuklarınız iş bulamayacak. Bunun nedeni Teşvik Yasası nedeniyle maliyetlerin artmasıdır. Bu teşvik yasasını mevcut iktidar çıkardı. Şimdi meydanlara çıkıp iyi yaptıklarını söylüyorlar.10 kişi üzeri çalıştıran işyerlerinde 1 işçinin maliyeti Adıyaman'da 315 TL iken Şanlıurfa'da 30 TL'dir. Siz işadamı olsanız nereye yatırım yaparsınız? Tabi ki Şanlıurfa yada benzeri illere. İşte o nedenledir ki çok yakında Adıyaman'da ki işadamlarımız buradan fabrikalarını oralara taşıyacaklar. Zaten taşımaya da başlamışlar. Onlar haksız değil, niye göz göre, göre zarar etsinler. İşte biz diyoruz gelin bu umursamaz zihniyetten Adıyaman'ı bu hale getirenlerden hesap soralım" dedi.

Seçim tarihinin hiçbir döneminde insanımız bu kadar kendi kaderlerini belirlemek için bu kadar birlik ve beraberlik içerisinde olmadığını belirten Zeynal Bakır; "Her gece binlerce insanımız Seçim büromuzun önüne geliyor. Adıyamanlı kardeşlerim hiç bu kadar seçim gününü iple çeker hale gelmemişti. Adıyaman'ın her mahallesinden hemşerilerim bize yoğun ilgi gösteriyor. Malatya'nın kayısı ağaları 'Malatya'ya kayısı toplamaya sadece Belediye Başkanınız gelmiyor' diyor insanımızı ne hale getirdiniz. Buradan sesleniyorum Adıyaman halkının onuruyla oynayanlardan hesap sormaya geliyoruz. Öyle bir hesap soracağız ki Ankara'da rahat oturamayacaklar. Rüyalarına gireceğiz. Kabus görecekler" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Bakır: İnsanlar İşsiz Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement