Bangladeş'te Kamaruzzaman'ın İdam Edilmesi - Son Dakika
Yerel

Bangladeş'te Kamaruzzaman'ın İdam Edilmesi

Bangladeş'te Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Kamaruzzaman'ın idam edilmesi ve Mısır'da darbe karşıtlarına verilen cezalar Şanlıurfa'da protesto edildi.

17.04.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bangladeş'te Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Kamaruzzaman'ın idam edilmesi ve Mısır'da darbe karşıtlarına verilen cezalar Şanlıurfa'da protesto edildi.

Balıklıgöl Yerleşkesinde cuma namazının ardından toplanan İnsani Yardım Platforum üyeleri, slogan attıktan sonra Kamaruzzaman için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Ruha-Der Başkanı Salih Samak, grup adına yaptığı açıklamada, Müslümanların bazen düşman eliyle bazen de uşak ve yandaşları tarafından yok edilmeye çalışıldığını belirtti.

İslam düşmanlarının yaptığı katliam ve vahşetleri İslam'ın emriymiş gibi gösterdiğini vurgulayan Samak, şunları kaydetti:

"Siyonist İsrail ve siyonizmin en büyük destekçisi ve ABD'nin uşağı olan Sisi adındaki münafık, Mısır halkının özgür iradesine ipotek koyup ve hiçbir şiddet olayına bulaşmamış Müslüman Kardeşler hareketinin bütün üyelerini zindanlara doldurmuş, hareketin liderlerine haksız ve hukuksuz bir şekilde idam cezası vermiştir. Bangladeş Cemaat-i İslam Genel Sekreteri Yardımcısı Abdulkadir Molla Aralık 2013'te Muhammed Kamuruzzaman da bu hafta içerisinde zalimler tarafında haksız bir şekilde idam edilmiştir. Başta Mısır'daki İslam alimlerine karşı girişilen bu alçakça saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz"

Açıklamanın ardından tekbir getiren grup, dua etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bangladeş'te Kamaruzzaman'ın İdam Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement