Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi Başakşehir Belediyesi'nin geri dönüşüm kahramanları "Başakgiller" isimli tiyatro kadrosu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar ile bir araya geldi.

10.04.2023 23:19  Güncelleme: 23:27

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi

İSTANBUL - Başakşehir Belediyesi'nin geri dönüşüm kahramanları "Başakgiller" isimli tiyatro kadrosu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar ile bir araya geldi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi. Başakşehir Belediyesi'nin geri dönüşüm kahramanları "Başakgiller" isimli çocuk tiyatro kadrosu, çocuklarla bir araya geldi. Etkinliğe birçok çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Burada çocuklara gösteriler yapılarak, oyunlar oynatıldı. Gösteri sonunda çocuklara Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit tarafından hediyeler takdim edildi. Hastanede tedavi gören çocuklar keyifli vakit geçirerek, hediyeleriyle mutlu dolu anlar yaşadı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi\'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement