Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 82.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çorlu General Basri Saran Stadyumunda düzenlenen törenler sırasında yıl içerisinde gerçekleştirilen spor müsabakalarında derece elde eden okul ve öğrencilere de...

23.04.2012 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 82. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çorlu General Basri Saran Stadyumunda düzenlenen törenler sırasında yıl içerisinde gerçekleştirilen spor müsabakalarında derece elde eden okul ve öğrencilere de ödülleri verildi.

Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen başarılı sporculara ödüllerini takdim etti.

Yıl içerisinde il, bölge ve Türkiye şampiyonalarına katılarak çeşitli branşlarda derece elde eden öğrencilere madalya ve kupaları verildi. Ödül törenine pek çok dalda derece elde eden Yeşiltepe İnönü İlköğretim Okulu damga vurdu. Törenlerde Küçükler Badminton İl Birincisi, Yıldız Kız Badminton İl Birincisi, Yıldız Kız Badminton Grup Birincisi, Yıldız Kız Badminton Türkiye 3.'sü, Yıldız Erkek Badminton İl Birincisi, Yıldız Erkekler Masa Tenisi İl Birincisi, Küçük Kızlar Hentbol İl Birincisi ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birincisi olan

Yeşiltepe İnönü İlköğretim Okulu, Küçük Erkekler Puanlı Atletizm İl Birincisi ve Yıldız Kızlar Puanlı Atletizm İl Birincisi olan Uncular Süleyman Peker İlköğretim Okulu, Küçük Erkekler Basketbol Grup Birincisi, Küçük Kızlar Puanlı Atletizm İl Birincisi, Küçük Kızlar Kros İl Birincisi olan Çorlu İlköğretim Okulu, Kros Kız Takımı İl Birincisi Hanife - Şefik Celep İlköğretim Okulu, Judo Yıldızlar Takımı İl Birincisi Özel Zafer İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler Tenis İl Birincisi ve Çocuk Oyunları Takımı İl Birincisi olan Özel Çorlu Doğa İlköğretim Okulu ve Yıldız Kız Masa Tenisi Takımı Tekirdağ İl Birincisi Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine kupa ve madalyaları verildi.

(SŞ - )

23.04.2012 18: 01: 57

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement