Niğde'de bir vatandaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini, kurduğu "seninleyiz.org" adlı internet sitesiyle ilan ediyor.
Boya imalatçısı 28 yaşındaki Ali Ataç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sitenin yeni açılmasına rağmen Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda mesaj aldığını söyledi.
Amacının Erdoğan'ın 2023 hedefine destek olmak için böyle bir siteyi kurduğunu, 'Aydınlık bir Türkiye için bir mesajda sen bırak' sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Ataç, şunları kaydetti:
"Halkın Başbakan Erdoğan'a ulaşabilmesi için Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) vardı. Fakat bu kurumlar daha çok halkın şikayetlerine cevap veren sayfaları içeriyor. Biz ise Başbakan'a iletmek istediği fikir, düşünce, öneri ve hatta eleştirilerini toplum düzenini bozmayacak şekilde toplayacağımız bir platform oluşturduk."
"Sevgi, destek ve talep mesajları gönderiliyor"
Bir ay önce kurulan siteye şuana kadar yaklaşık 2 bin mesaj gönderildiğini belirten Ataç, sitenin kısa bir süre içerisinde çok ilgi gördüğünü belirterek, sevgi, destek ve talep mesajları gönderildiğini ifade etti.
Türkiye'de bu tarz bir sitenin olmadığının altını çizen Ataç, "Bu siteyi kurarken çok araştırdık. Fakat halka hitap eden bir sitenin olmadığını gördük. Herhangi bir kar amacımız yok. Bizim sevdamız Başbakan, çıktığı yolda yalnız bırakmamak. Sitenin kuruculuk ve yöneticilik görevini üstlendim. En büyük talebim ise Başbakanımızın bu sayfayı fark etmesi" dedi. - Niğde
Son Dakika › Yerel › Başbakan Erdoğan Sevgisi İnternet Sitesi Kurdurdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?