Başdanışman ve Başkanlık Sistemi - Son Dakika
Yerel

Başdanışman ve Başkanlık Sistemi

Başdanışman ve Başkanlık Sistemi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, 2023 Vizyonu Işığında Anayasa ve Başkanlık Sistemi’ konulu konferans vermek üzere Düzce’de olacak.

02.06.2016 12:12

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, 2023 Vizyonu Işığında Anayasa ve Başkanlık Sistemi' konulu konferans vermek üzere Düzce'de olacak. Başdanışman Malkoç, konferans öncesi Düzce Valiliği ve Belediye Başkanlığını da ziyaret edecek.

Anayasa ve Başkanlık Sisteminin gündemde olduğu bugünlerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Düzce Müftülük konferans salonunda ' 2023 Vizyonu Işığında Anayasa ve Başkanlık Sistemi' konulu konferans verecek. Konferans saat 19,00'da başlayacak.

Malkoç kimdir?

1960 Trabzon Arsin doğumlu Şeref Malkoç İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Köy Hizmetleri 11. Bölge Müdürlüğü avukatlığı, Türkiye Denizcilik İşletmeleri genel müdürlüğü avukatlığı, Tes İş, Belediye İş, Öz Gıda İş, Öz İplik İş Sendikaları avukatlığı, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi, serbest avukatlık, TBMM 20'inci ve 21'inci. Dönem Trabzon milletvekilliği yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başdanışman ve Başkanlık Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement