Başkan Akkaya Belediye Personeli ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Başkan Akkaya Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, düzenlenen bir programla belediye personeli ile bayramlaştı.

28.09.2015 15:51

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, düzenlenen bir programla belediye personeli ile bayramlaştı.

Belediye Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Başkan Akkaya'nın yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri, memurlar, kadrolu işçiler ile taşeron işçiler katıldı. Bayramlaşma programında işçi ve memur temsilcileri birer konuşma yapılarak katılanların bayramı kutlandı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, güzel ve huzur dolu bir bayram daha idrak ettiklerini belirterek, "Bir kere daha gördük ki gerçekten Türkiye'de yaşamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerçekten bir ayrıcalık. Komşularımız olan Yunanistan'da, Suriye'de Irak'ta çok farklı sıkıntılar ve olaylar vardı. Allah'a hamdolsun ki bizler huzur içerisinde bayramımızı idrak ettik. Ama biraz buruk bir bayram yaşadık. Bayram öncesi, hain terör örgütünün katlettiği askerlerimiz, polislerimiz ve kardeşlerimiz gerçekten gönüllerimizi dağladı. Onlara da bir kez daha buradan Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil ihsan etmesini diliyorum. Yine Hac farizasını yerine getirirken gerek ülkemiz vatandaşı gerek diğer Müslüman ülkelerden olan Müslüman kardeşlerimiz bir kaza yaşadılar. Orada ruhunu teslim eden hacı kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum, inşallah bir daha böyle kazalar tekrar etmez diyorum" dedi.

Belediye çalışmaları ve hizmetlerin daha kaliteli gelmesi amacıyla yapılan çalışmalar için personele teşekkür de eden Başkan Akkaya, bu çalışma ve hizmetlerin artarak daha iyi hale gelmesi için her çalışanın elinden gelenin daha iyisini yapması gerektiğini belirtti.

Başkan Akkaya'nın konuşmasının ardından tüm belediye personeli birbiriyle bayramlaştı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya Belediye Personeli ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement