Başkan Doğan'dan Basın Onur Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Basın Onur Günü Mesajı

Başkan Doğan\'dan Basın Onur Günü Mesajı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Basın Onur Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınladı.

14.01.2014 10:39

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Basın Onur Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınladı. 16 Ocak'ın anlam ve önemine işaret eden Başkan Doğan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"İzmit, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, yeni rejimle ilgili görüşlerini ilk kez basın mensupları ile paylaştığı şehirdir. 16 Ocak 1923 tarihinde, Av Köşkü'nde yapılan toplantıda, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini oluşturacak görüşler, bizzat Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından basın mensupları ile paylaşılmıştır. Toplantı dönemin aydınları ve gazetecilerinin kalemiyle yorumlanarak, halkın ve ülkenin hatta dünyanın geleceğini etkileyen bir süreç başlamıştır.

Bu onuru ilk yaşayan ilk şehir olan İzmit bugün yerel basının en güçlü ve etkin olduğu yerlerden biridir. Kocaeli basını kamuoyunun doğru habere en kısa zamanda ulaşması adına zor ama son derece önemli bir görevi başarıyla erine getiriyor. Bu onurlu görevi üstlenen ve başarı ile yürüten basınımızın tüm temsilcilerine teşekkür ediyor, aramızda olmayan basın mensuplarını saygı ve minnetle anıyorum. Tüm basın camiasının Basın Onur Günü kutlu olsun." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Basın Onur Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement