Başkan Emeksiz'den Belde Gezileri - Son Dakika
Yerel

Başkan Emeksiz'den Belde Gezileri

Başkan Emeksiz\'den Belde Gezileri

Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz beraberinde teşkilat mensuplarıyla Nebioğlu ve Perşembe beldelerini ziyaret etti.

18.02.2014 12:10

Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz beraberinde teşkilat mensuplarıyla Nebioğlu ve Perşembe beldelerini ziyaret etti.

Nebioğlu beldesinde Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve belde başkanı Mevlüt Özdemir'in eşliğinde belde merkezini gezen Emeksiz, belde halkının halini hatırını sordu ve Resmi Gazete'de yayınlanarak kesinlik kazanan lisenin yapımı müjdesini belde halkıyla paylaştı. Nebioğlu beldesinin yıllardır en büyük hayali olan lisenin bu dönem yaptıkları yoğun ve ısrarlı temaslar neticesinde kesinlik kazandığını ifade eden Emeksiz, lisenin tüm Nebioğlu halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Nebioğlu ziyaretinden sonra Perşembe beldesine geçen Emeksiz ve beraberindekiler, belde seçim bürosunda belediye başkanı Rasim Miyanyedi ve Perşembeli Ak Partililerle bir araya geldi ve onlarla bir süre sohbet etti. Belde ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Emeksiz önümüzdeki haftadan itibaren de köy ziyaretlerinin başlayacağını söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Emeksiz'den Belde Gezileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement