Başkan Karabağ'ın Başdöndüren Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ'ın Başdöndüren Mesaisi

Başkan Karabağ\'ın Başdöndüren Mesaisi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ baş döndürücü bir hızla çalışmaya devam ediyor.

04.03.2014 00:59

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ baş döndürücü bir hızla çalışmaya devam ediyor. Pazar günü programına dernek kahvaltısı ile başlayan Karabağ gün içinde bir ev ziyareti, 3 seçim bürosu açılışı, 2 dernek açılışı ve 3 dernek ziyareti ile devam etti.

Karabağ sabah saatlerinde Bayraklı İzmirliler Derneği'nin ailelerle tanışma kahvaltısına katıldı. Dernek Başkanı Hatice Topbaş ve İzmir Kent Federasyon Başkanı Turgay Yokuş ile bir araya gelen Başkan Karabağ adında İzmir olan tüm derneklere büyük sempatiyle baktığını dile getirdi. Karabağ daha sonra Manisa Demirci Minnetler Yöresi Kiraz Yurdu Yörük Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dostluk Derneği'nin Manavkuyu'daki dernek binası açılışına katıldı. Kendisinin de Kulalı olduğunu hatırlatan Başkan Karabağ işsizlik nedeniyle insanların Anadolu'nun birçok kesiminden köylerini yurtlarını bırakarak büyükşehirlere keyiflerinden gelmediğini dile getirerek dernek çalışmalarında Bayraklı Belediyesi olarak yanlarında olduklarını dile getirdi.

Karabağ'ı bir sonraki durağında ise Nevşehir Karahasanlılar Dernek Başkanı Kemal Korkmaz karşıladı. Dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Karabağ Dernek açılışına bir hediye de benden olsun diyerek bahar aylarında Karahasanlılar'a iki otobüs tahsis ederek üyeleri memleketlerine göndereceği müjdesini verdi.

Karabağ daha sonra partililerle birlikte Refik Şevket İnce, Borsa ve Çay Mahallesi'nde bulunan seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi. Kalabalık partili ve halk grubuna hitap eden Başkan Karabağ, "2009 seçimlerinde karşıma bir büyük müteahhit çıkarmışlardı. Şimdi de 2 tane müteahhit var. Ama ben kendimiz sizlere emanet ediyorum. ve inanıyorum ki sandıktan halk çıkacak" dedi.

Karabağ, seçim bürosu açılışlarını ardından Sivaslılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek yapımında verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Erdoğan "Sivaslılar yapılanları unutmaz" dedi. Karabağ da Sivaslılarla olan katkılarının devam edeceğini dile getirdi. Karabağ baş döndüren mesaisine Merve Kılıç'ın ev ziyaret ile devam etti. Kalabalık bir halk tarafından karşılanan Başkan ve eşi Bahriye Karabağ ev yapımı ikramlardan tattı. Ev halkıyla sohbet eden Karabağ Pazar mesaisine Balıkesirliler ve Hanaklılar Derneği'ni ziyaret ederek son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ'ın Başdöndüren Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement