Başkan Memduh Büyükkılıç, Develililer Derneğini ile Cumhuriyet Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Memduh Büyükkılıç, Develililer Derneğini ile Cumhuriyet Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Memduh Büyükkılıç, Develililer Derneğini ile Cumhuriyet Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develiler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

16.02.2014 14:58

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develiler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Büyükkılıç'ın son durağı, Develiler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Büyükkılıç'ı Dernek Başkanı Kadir Özdamarlar, Ak Parti Develi Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Cabbar ile çok sayıda dernek üyesi karşıladı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin yüklendikleri misyon gereği önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, bu tür derneklerin faaliyetlerini sürdürmesi noktasında gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

520 bini aşan nüfusu ile Kayseri'nin en büyük metropol ilçesi konumundaki Melikgazi ilçesinin her geçen gün daha çok güzelleştiğini ve geliştiğini kaydeden Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak kimsesizin kimsesi olma anlayışı ile kamu hakkı ve yetim hakkını göz ardı etmeden çalışıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız hizmetlerimizin hiçbirisinde ayrımcılık yapmadık. 520 bini aşan nüfusu ile Kayseri'nin en büyük metropol ilçesi konumundaki Melikgazi'mizde siyaseti insanlığa hizmet aracı olarak gören bir anlayış içerisinde gayret ettik. Bizler borçsuz bir belediye olarak güler yüzlü ekibimiz ile birlikte yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koştuk. Bizim bereketimiz, hareketliliğimizden kaynaklıdır. Hinterlant Yasası ile birlikte ilçemiz sınırlarına dahil olan 7 belde ve köyümüzü de bu anlayış içerisinde hizmete doyurduk ve Melikgazi'nin yüksek hizmet standardı ile buluşturduk" dedi.

Dernek Başkanı Kadir Özdamarlar'da,bir Develili olarak Memduh Büyükkılıç'tan gurur duyduklarını belirterek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Bir ara lise öğrencilerinin bulunduğu çay ocağına konuk olan ve canlı müzik eşliğinde eğlenen öğrencilerin arasına katılan Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle birlikte Odu'nun Dereleri isimli türküye eşlik etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Memduh Büyükkılıç, Develililer Derneğini ile Cumhuriyet Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement