Başkan, Şampiyon Takımı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan, Şampiyon Takımı Ağırladı

Başkan, Şampiyon Takımı Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İspanya’da Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası’nda takım halinde birinci olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak tebrik etti.

08.02.2015 21:18

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İspanya'da Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda takım halinde birinci olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak tebrik etti.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları İspanya'da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda büyük bir başarı sağlayarak takım halinde şampiyon olmuştular. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şampiyon takımın sporcularını makamında misafir ederek tek tek tebrik etti. Genç erkekler kategorisinde yarışan ve 11 ülkeden takımların mücadele ettiği yarışlarda, çok iyi performans sergileyen Darıca Belediyesi, ülkemizden Fenerbahçe'yi de geride bırakmıştı. Ferdi sıralamada Darıca Belediyesi sporcusu Ramazan Karagöz rakiplerini geride bırakmış altın madalya kazanmıştı.

Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, "Avrupa'da şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü takımımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Derslerinizi ihmal etmeden spor hayatınıza devam edin. Disiplinli bir şekilde çalışırsanız başarı zaten gelecektir" dedi.

Ziyarete Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ta eşlik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan, Şampiyon Takımı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement