Başkan Sel, Oğlunun Nikâhını Kıydı - Son Dakika
Yerel

Başkan Sel, Oğlunun Nikâhını Kıydı

Başkan Sel, Oğlunun Nikâhını Kıydı

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel oğlu Selçuk Sel ile Bilgehan Çakmak'ın nikahını kıydı.

01.07.2013 13:00

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel oğlu Selçuk Sel ile Bilgehan Çakmak'ın nikahını kıydı.

Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Barajı Sosyal tesislerindeki düğün törenine 5 bin kişi katıldı. Hakan Çakmak'ın kızı, Bilgehan Çakmak ve Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'in oğlu Selçuk Sel'in Nikah şahitliklerini Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, Şişli Belediyesi Meclis Başkanı Bayram Özata, Sivas Alay Komutanı Albay Ali Taş, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Akgün Corav, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu yaptı. Selçuk Sel ve eşi Bilgehan Çakmak nikah merasiminden sonra dans ederek düğün pastalarını kestiler.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel mutluluğunu ifade ederek "Oğlum Selçuk Sel ve gelinim Bilgehan Çakmak'ın dünya evine girmelerinin mutluluğunu her iki aile adına yaşıyoruz. Gençlere ömür boyu mutluluklar diliyorum."dedi.

Genç çiftlerin evlilik cüzdanını ise Şişli Belediye Meclis Başkanı Bayram Özata verdi. Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri Başkomiser Engin Keskin ile birlikte gelinle damada kelepçe takarak kelepçeyi anahtarıyla birlikte damada hediye ettiler.

Düğün merasiminde sanatçı Coşkun Sabah seslendirdiği eski nostalji parçaları ile geceye ayrı bir renk kattı. Gece Suşehri Belediyesi folklor ekibinin oyunları ve havai fişek gösterileriyle sona erdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sel, Oğlunun Nikâhını Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement