Başkan Sözlü Müftü Söğüt'ü Ziyaret Etti Görevine Başlayan Ceyhan İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt'ü Ziyaret... - Son Dakika
Yerel

Başkan Sözlü Müftü Söğüt'ü Ziyaret Etti Görevine Başlayan Ceyhan İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt'ü Ziyaret...

Başkan Sözlü Müftü Söğüt\'ü Ziyaret Etti Görevine Başlayan Ceyhan İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt\'ü Ziyaret...

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe müftülüğüne atanan Nazmi Söğüt'ü makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

24.09.2013 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe müftülüğüne atanan Nazmi Söğüt'ü makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Sözlü, belediye olarak ilçe müftülüğünün çalışmalarına ve hizmetlerine destek olduklarını belirterek, "İnşallah bundan böyle de desteklerimizi ve işbirliğimizi sürdüreceğiz. Ben Söğüt'ün ilçemize başarılı hizmetler kazandıracağına inanıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Söğüt ise ortak çalışma ortamının devam edeceğine inandığını belirterek, "Şahsım ve kurumum adına başkanımız Hüseyin Sözlü'ye bu nazik davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler kamu görevlisiyiz. Dün Çorlu'daydık, bugün Ceyhan'dayız. Önemli olan görev ve sorumluluğumuzun bilincinde hizmetlerimizi yerine getirmektir" diye konuştu.

Ziyarette Ceyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Taymaz, Temizlik İşleri Müdürü Amir Sarı, Mezarlıklar Müdürü Çelebi Akkuş ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa İlhan da hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sözlü Müftü Söğüt'ü Ziyaret Etti Görevine Başlayan Ceyhan İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt'ü Ziyaret... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement