Başkan Telsizle İtfaiyecileri Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Telsizle İtfaiyecileri Kutladı

Başkan Telsizle İtfaiyecileri Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasındaki İtfaiyecilik Haftası nedeni ile itfaiyecilerle buluştu.

25.09.2013 13:33

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasındaki İtfaiyecilik Haftası nedeni ile itfaiyecilerle buluştu. Büyükşehir İtfaiye Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarette telsizle anons geçerek tüm itfaiyecileri kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, itfaiyeciliğin büyük fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu kaydetti.

İtfaiye Hizmet Merkezi'nde gerçekleşen kutlama ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun dışında Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz, AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, birim amirleri ve itfaiye çalışanları katıldı.

Telsizle Kocaeli'deki tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik haftasını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, itfaiyeciliğin fedakarlık ve sevgi işi olduğunu dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için her türlü riski göze alan itfaiye teşkilatının bir ülkede çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatının Türkiye'ye model olacak seviyeye ulaştığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir itfaiyesi olarak Türkiye'nin itfaiye birimlerine eğitim verdiklerini bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunduklarını kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu İtfaiye teşkilatı olarak Kocaeli'deki olumsuz vakaların önüne geçmek için her türlü teçhizat ve donanıma sahip olduklarını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Telsizle İtfaiyecileri Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement