Başkan Yıldırım'dan Dağlıca Saldırısı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başkan Yıldırım'dan Dağlıca Saldırısı Açıklaması

Başkan Yıldırım\'dan Dağlıca Saldırısı Açıklaması

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca mevkiinde meydana gelen hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dilediğini belirtti.

07.09.2015 18:41

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca mevkiinde meydana gelen hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dilediğini belirtti.

Terör örgütünün şimdiye kadar olduğu gibi bundan böylede hain emellerine ulaşamayacağını belirten Yıldırım, "Ülkemizin huzurunu bozan, alçakça ve şerefsizce pusular kurup Askerimizi, Polisimizi şehit eden eli kanlı kandan beslenen terör örgütü PKK Hakkari Dağlıca'da yüreğimizi yaktı. Çözüm süreci çatısı altında başlatılan çalışmalar bizleri umutlandırmış, akan kanların durması adına iyi niyetle başlayan çözüm süreci maalesef beklenilen şekliyle sonuçlandırılamamıştır. Bir sonuca varmadığı gibi son aylarda terör olayları artmış, terör örgütü kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Coğrafyamızın ateşler içerisinde yandığı zaman diliminde, dünyadaki bütün mazlumların, bütün mağdurların, bütün mahrumların, ülkemize umut bağladığı bir zamanda, milletimizi, ülkemizi bu ateşin içine çekme teşebbüsleri inşallah Rabbimizin izniyle asla tutmayacaktır. Millet olarak her ferdimizin doğulusuyla, batılısıyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle, Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, her birimizin, bilhassa 40 yıldır bu millete yönelmiş ölüm şebekesine karşı 'artık yeter' dememiz ve hep birlikte bu ateşi söndürmek için üzerimize düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirmemiz gerekiyor. Ülkemizin birliği, beraberliği, bizim varlığımız, bizim huzurumuz, bizim güvenliğimiz, emniyetimiz, için hayatını kaybeden bütün şehitlerimize öncelikle Cenab-ı Hak'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Biz bu vatanı şehitlerimizin kanlarıyla kazandık ve kanımızın son damlasına kadar da hiçbir güce böldürmeyeceğiz. Bu ülkemiz üzerinde oynanan kirli bir oyundur ve vatandaşlarımız bu oyunun içine çekilmeye çalışılmakta. O nedenle sağduyulu olmak lazım, dikkatli olmak lazım. Uyanık olalım ve oyuna gelmeyelim. Ülkemizde bir iç savaş çıkarmaya çalışanların bu tuzaklarına düşmeyelim. Bizim ihtiyacımız olan tek şey, birlik ve beraberliktir. Kenetlenmemiz lazım. Bu hain saldırıları bir kez daha nefretle kınıyoruz. Yüce milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yıldırım'dan Dağlıca Saldırısı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement