Batmanlı Çocuklar Ebso'ya Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Batmanlı Çocuklar Ebso'ya Konuk Oldu

Batmanlı Çocuklar Ebso\'ya Konuk Oldu

Türk Kızılayı Urla Şubesi ile Türk Kızılayı Batman Şubesi’nın ortaklaşa yürüttüğü Doğudan Batıya Mutlu Çocuklar Gülen Yüzler Projesi kapsamında İzmir’e gelen çocuklar Ege Bölgesi Sanayi Odası’na misafir oldu.

22.04.2014 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Urla Şubesi ile Türk Kızılayı Batman Şubesi'nın ortaklaşa yürüttüğü Doğudan Batıya Mutlu Çocuklar Gülen Yüzler Projesi kapsamında İzmir'e gelen çocuklar Ege Bölgesi Sanayi Odası'na misafir oldu. EBSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Vatansever, geleceğin teminatı çocukların eğitiminin önemine dikkat çekti. Vatansever, "Bugünleri çok iyi planlayıp, geleceği iyi hazırlanmalısınız" dedi.

EBSO, Batmanlı çocukları ağırladı. Urla Türk Kızılayı ile Batman Türk Kızılayı'nın Türkiye'de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Doğudan Batıya Mutlu Çocuklar Gülen Yüzler projesi 10 Batmanlı çocuk İzmir'e geldi. EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Vatansever, EBSO olarak Kızılay'a her türlü desteği verdiklerini belirterek böyle bir çalışmada yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocuklarla tek tek sohbet eden, gelecek planları ile ilgili yorumlarını alan Vatansever, "Ülkemizi daha ileri götürecek sizlersiniz. Eğitim hayatınızı tamamlayacak, mezun olacak ve iş hayatına atılacaksınız. İnsanlık için değerlisiniz. Ülkemizin, sizlere ihtiyacı var. Bugünleri çok iyi planlayıp, geleceğe şimdiden iyi biçimde hazırlanmalısınız" diye konuştu. Vatansever, EBSO hakkında bilgi verdiği çocuklara sevdikleri mesleği yapmaları öğüdünde bulundu. Vatansever, "Sınavda bu kadar puan aldım, puanım buna yetti demeyin. Gerçekten sevdiğiniz mesleği yapın" dedi.

Urla Türk Kızılayı Şube Başkanı Nurgül Saltık ise geleceğin teminatı olarak gördükleri çocuklarla ilgili proje kapsamında Batman Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan 10 çocuk ile 4 öğretmeni Urla'da misafir ettiklerini belirtti. Saltık, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu en büyük bayramda Batmanlı çocukları EBSO'nun da arasında olduğu bağışçılarımızın desteği ile kentimizde ağırladık. 23 Nisan kutlamalarına katılacak çocukların 24 Nisan'da kentten ayrılacak. Bu küçük yaşlarda ülkemizi, kentimizi yakından tanımalarını, onların geleceğe hazırlamayı amaçlayan projeyi gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Toplantının ardından Urla Türk Kızılayı Şube Başkanı Nurgül Saltık, EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Vatansever'e plaket ve Urla zeytinyağı takdim etti. 21 Nisan'da kente gelen Batmanlı çocuklar, 23 Nisan kutlamalarına katıldıktan sonra kentten ayrılacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batmanlı Çocuklar Ebso'ya Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement