Bayraklı'dan 'Üç Fidan' Konseri - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'dan 'Üç Fidan' Konseri

Bayraklı\'dan \'Üç Fidan\' Konseri

Bayraklı Belediyesi bundan tam 40 yıl önce idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan için üçüncü kez Yamanlar Nazım Hikmet Meydanı'nda düzenlenen anma etkinliğinde bir araya geldi.

07.05.2012 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi bundan tam 40 yıl önce idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan için üçüncü kez Yamanlar Nazım Hikmet Meydanı'nda düzenlenen anma etkinliğinde bir araya geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, meclis üyeleri, muhtarlar ve halkla birlikte iki yıl önce dikilen üç fidanın önüne üzerinde fotoğraflarının bulunduğu tabelalardan dikti.

Bayraklı halkı ellerinde karanfiller ile birlikte Yamanlar Nazım Hikmet Rekreasyon alanında bir araya geldi. Anma etkinliğine ilginin yoğun olduğu gecede sahneye Cevdet Bağca çıktı.

ÜÇÜNCÜ KEZ BİR ARADAYIZ

Üç fidan için Yamanlar Karakolu karşısında üçüncü kez bir araya geldiklerini söyleyen Bağca, "Her yıl üç fidanımızı Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı anmak için bir araya geliyoruz. Alanı dolduran gençleri görmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Bazen karamsarlığa düşüyoruz. Nerede bu gençler diye. Ama baksanıza ne kadar güzelsiniz" dedi.

Üç fidan için üçüncü kez Yamanlar'da bir araya geldiklerini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "İlk yıldan bu güne kadar yaptığımız tüm anma etkinliklerinde Yamanlar Halkı Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'a sahip çıktı. Yine bu meydanda seneye de Denizleri anmak için burada olacağız" dedi.

Vatandaşlar, anma etkinliğinin sonunda ellerindeki karanfilleri iki yıl önce Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan adına dikilen fidanlara bıraktı. Başkan Hasan Karabağ, İlçe Başkanı Levent Ölçer, Meclis üyeleri ve muhtarlar üzerinde üç fidanın mezarlarının fotoğraflarının bulunduğu tabelaları çam ağaçlarının altına çaktı.

(ANL-

07.05.2012 10: 55: 21

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'dan 'Üç Fidan' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement