Bayramda da Unutulmadılar - Son Dakika
Yerel

Bayramda da Unutulmadılar

Bayramda da Unutulmadılar

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ramazan Bayramı münasebetiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.

09.08.2013 14:15

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ramazan Bayramı münasebetiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.

Yılmaz, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olan Erkek Yetiştirme Yurdu, Ferdi Güzen Kız Yetiştirme Yurdu ve Sevgi evlerinde kalan çocukların bayramını kutlayarak onlara hediye verdi.

Huzurevi sakinlerin bayramını kutlayan ve büyüklerin elini öpen Vali Yılmaz, "Nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde, huzur içerisinde kavuşmanızı diliyorum. Ramazanın ilk günü iftarda yine arkadaşlarımızla beraber buradaydık ve ilk iftarımızı sizlerle yapmıştık. Kısmet bugün bayramda gene burada beraber olduk. İnşallah bu birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olur. Bizler, sizlerin ihtiyacını, hizmetini görmek için ben ve benim adıma bütün arkadaşlarım bu görevi icra ediyoruz. Bundan sonra bizim sizlerden tek beklentimiz duanızdır. Sizlerin bu Ülke için ne kadar çalıştığınızı, çocuklar büyüttüğünüzü hepimiz biliyoruz. Bunların eksikliği olabilir ama bilin ki bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu millet büyüklerin emrinde, bu millet şehitlerin ailelerinin emrinde. İnşallah bu beraberliğimiz, birliğimiz, dirliğimiz daim olur. O nedenle gençlerimizde burada büyükle, küçükle hep beraber bir aileyiz. Bir ailede olması gereken büyüğünün küçüğe sevgisi, küçüğün büyüğe saygısı daim olsun. Bayramlar bunun için bir vesile bugün hep beraber olduk. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Bu beraberliği sağladıkları için öncelikle Milletvekilimize teşekkür ediyorum, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, daire müdürü arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah nice bayramlara gönül huzuruyla kavuşmamızı nasip etsin" dedi.

Ziyarete AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, DPÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Yunus Erdoğan, Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, İl Genel Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramda da Unutulmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement