Belediye Personeline Eğitim Verildi - Son Dakika
Yerel

Belediye Personeline Eğitim Verildi

Muş Belediyesi'nde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında istihdam edilen personeller, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirildi.

25.11.2015 17:34

Muş Belediyesi'nde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında istihdam edilen personeller, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Melediye Meclis Salonu'nda, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu eğitiminde İş Güvenliği Uzmanı Necdet Yılmaz ve iş yeri hekimi Dr. Güven Çeliktaş tarafından verilen eğitimlerde, çalışanlara temel iş güvenliği, iş kazalarının nedenleri ve korunma yolları hakkında bilgiler aktarıldı.

İş kazaları, çalışırken ruh ve beden bütünlüğünün sağlanması, işletme güvenliğinin sağlanması ve çalışma hayatında dikkat edilecek hususlara dikat çeken İş Güvenliği Uzmanı Necdet Yılmaz, sunumunda, işçi ve işverenlerin görev ve sorumlulukları, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı konularını anlattı.

İş sağlığı ve güvenliğindeki amacın, sağlık ve güvenlik koşullarını iyileştirmek olduğunu belirten Yılmaz, "Sağlık tesisleri iş kazalarına, meslek hastalıklarına sebep olan iş yerleri arasında çok tehlikeli sınıfa girmektedir. Bu nedenle iş yeri sağlığı ve güvenliği konusu bizler için büyük önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Personeline Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement