Besni'de Öğrencilere "Yardımlaşma" Konulu Konferans Verildi - Son Dakika
Yerel

Besni'de Öğrencilere "Yardımlaşma" Konulu Konferans Verildi

Besni\'de Öğrencilere "Yardımlaşma" Konulu Konferans Verildi

Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinde “Erdemli ve Başarılı Birey” Projesi kapsamında, öğrencilere meslekleri tanıtmaya yönelik söyleşiler devam ediyor.

23.04.2015 16:58

Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinde "Erdemli ve Başarılı Birey" Projesi kapsamında, öğrencilere meslekleri tanıtmaya yönelik söyleşiler devam ediyor. Bu kapsamda söyleşiye konuşmacı olarak Ankara İdari Hakimi Haci Baydemir katıldı.

Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen söyleşide bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Demirel, "Erdemli ve Başarılı Birey projesi kapsamında öğrencilerimize meslek erbaplarını tanıtma projesi kapsamında, yine bizim okulumuzdan mezun olan, öğrencilerimiz için rol modeli olduğunu düşündüğümüz 2007 mezunlarından Hakim Haci Baydemir arkadaşımızı okulumuzdaki öğrencilerle buluşturduk. Öğrencilerimiz ile bir söyleşi gerçekleştirdi, mesleği hakkında ilgili bilgiler verdi. Öğrencilere bir takım nasihatlerde ve tanıtımlarda bulundu. Kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Ankara İdari Hakimi Haci Baydemir, öğrencilere Hakimlik mesleği hakkında kolaylıklar ve zorluklardan bahsetti ve ayrıca öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

Söyleşinin ardından Okul Müdürü Mehmet Demirel tarafından Hakim Haci Baydemir'e katılımlarından dolayı plaket takdim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Öğrencilere 'Yardımlaşma' Konulu Konferans Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement