Bodrum'da 239 Satranççı Mücadele Etti - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da 239 Satranççı Mücadele Etti

Bodrum\'da 239 Satranççı Mücadele Etti

Turgutreis Belediye Başkanlığının desteği ile Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği tarafından Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Bodrum Küçükler ve Yıldızlar Birinciliği Satranç turnuvasına toplamda 239 sporcu kayıt yaptırdı.

18.12.2013 11:19

Turgutreis Belediye Başkanlığının desteği ile Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği tarafından Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Bodrum Küçükler ve Yıldızlar Birinciliği Satranç turnuvasına toplamda 239 sporcu kayıt yaptırdı. Turnuva salonunda hazır bulunan 161 sporcu 11 kategoride mücadele etti. 20 kategoride yapılan değerlendirmede 56 sporcu madalya kazandı.

Bodrum Küçükler Birinciliği Satranç Turnuvası 7 yaş genelde Arda Uzgur birinci, Barış Uzun ikinci ve Efe Can Karaman üçüncü oldu. 7 yaş kızlarda Begüm Demirörs birinci, Zeynep Yüksel ikinci ve Defne Ünaldı üçüncü oldu. 8 yaş Genelde Alperen Arda Akpınar Yiğit Caner, ve Sami Akbaş ilt üç sırayı paylaştı. 8 Yaş Kızlarda Nilsu Aydın, Zeynep Damla Ertuğrul veTuana Taş, 9 yaş genelde Ömer Mert Işık, Boran Özsoy ve Doğaç Özdalar, 9 yaş kızlarda, Fatma Özgüven, Gülten Işıl Çevik ve Derin Su Nalbantoğlu dereceye girdi. 10 yaş genelde, Mert Dülger, Mert Özadenç, Erdem Akkoca, 10 yaş kızlarda Büşra Kaya, Kader Yolu, Ayşe Nil Kamçı, 11 yaş genelde Hüseyin Özadenç, Mustafa Gülcü ve Can Akanöz, 11 yaş kızlarda Ebrar Kartal, Burcu Demir ve Nisa Nur Ataş ilk üç sırayı paylaştı. 12 yaş genelde Arif Doğuhan Erkin, Deniz Özaydın ve Efe Sanlı, 12 yaş kızlarda Elif Ceren Eralp, Buse Yağer ve Sabriye Varol derece elde etti.

Yıldızlar Birinciliği Satranç Turnuvası ise 13 yaş genelde Deniz Çağan Çevik, Doğukan İlhan ve Emir Berk Hatipoğlu, 13 yaş kızlarda Begüm Yüksel, 14 yaş gnelde Mehmet Çağatay Çevik, Onur Şahin ve Erkan Ağa Avan ilk üç sırayı paylaştı. 15 yaş genelde Soner Yücel, Abdulvahap Yavşalak, Yasin Eray Erdoğan, 16 yaş genelde Olcay Avan, Mehmet Emin Kılıç ve Hüsnü Atakan Demirel sıralamada yer aldı. 16 yaş kızlarda ise Dilek Karabağlı, 17 yaş genelde Okyanus Saruhanoğlu, Jashua Hakan Tan, Ataberk Altuntaş, 18 yaş genelde Oğuz Aktaş birinci, Sinan Emektar ikinci ve Tuğberk Söylemez üçüncü oldu.

Turnuvada Bodrum Satranç İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen, Hasan Acıoluk, Dilek Uzun, Mehmet Uzun, Mehmet Sabri Gülcü, Elif Vildan Altunbozar görev aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da 239 Satranççı Mücadele Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement