Bodrum'da Denize Dalan Bir Genç Kayboldu - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Denize Dalan Bir Genç Kayboldu

Bodrum\'da Denize Dalan Bir Genç Kayboldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde arkadaşları ile denize dalan 27 yaşındaki Okan Erdoğan denizde kayboldu.

01.05.2013 19:42

Muğla'nın Bodrum ilçesinde arkadaşları ile denize dalan 27 yaşındaki Okan Erdoğan denizde kayboldu. Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekiplerinin yanı sıra bölgedeki dalgıç ve balıkçılar tarafından Okan Eroğan'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre Bodrum'da özel bir bankada yeni işe başlayan 27 yaşındaki Okan Erdoğan iki arkadaşı ile birlikte öğlen saatlerinde Gündoğan Beldesi Kızılburun'da denize daldı. Bir süre denizde kalan Okan Eroğan'ın arkadaşları su yüzeyine çıktıktan sonra Okan'ın da çıkmasını beklediler. Uzun süre geçmesine rağmen Okan, çıkmayınca gençler bir yandan Sahil Güvenlik ve çeşitli yerleri arayıp yardım istedi, bir yandan da arama çalışması yaptı. Bodrum ve çevrede bulunan Sahil Güvenlik ekipleri ile Marmaris'te bulunan dalgıç ekipleri de bölgeye gelerek arama yaptı. Çevredeki yüzücü ve balıkçıların da katılığı arama çalışmalarında Okan Erdoğan'ın zıpkını 25 metre derinliğinde bulunurken, zıpkının ucuna takılı su altı kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Kamera kayıtlarında yapılan incelemede Okan Erdoğan'ın daldıktan sonra su yüzeyine çıktığı ve daha sonra kaybolduğu belirtildi.

Saatlerdir devam eden aramalardan henüz sonuç alınmazken, kaybolan 27 yaşındaki Okan Erdoğan'ın MHP Gündoğan Belde Başkanı Adem Erdoğan'ın kardeşi olduğu belirtildi.

(İK)

01.05.2013 19: 31: 06

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Denize Dalan Bir Genç Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement